![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: May 2012
Miasto: Brzeg
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 dzień 10 godz 39 min 23 s
|
![]()
Witam
Mam zamiar w swoim motongu przerobić kanape... Znalazłem namiar na tą firme: http://www.tapicerstwo.wroclaw.pl/kontakt.html czy ktoś robił tu kanape ![]() ![]() Proszę rownież o podpowiedz na co szczególnie zwrocić uwagę przy przerobce aby byla wygodniejsza przy dłuższej jeżdzie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Jan 2013
Miasto: WWL
Motocykl: RD07
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 20 godz 48 min 29 s
|
![]() Cytat:
Polecam Zetajohnego z naszego forum... jedyna wada to czas oczekiwania, reszta super, pewny możesz być super wykonania...
![]() |
![]() |
#3 |
SOmalijczyk
![]() Zarejestrowany: Oct 2011
Miasto: SOsnowiec
Motocykl: 1090 AdvR
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 6 godz 17 min 5 s
|
![]()
Mistrz jest tylko jeden i zwie się - Zetjohny
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
![]() |
![]()
A powinno być ze trzech bo sam jeden ma ciężko nadążyć
![]() Może na praktyki kogoś trzeba by dobrać?
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Wrocław
Motocykl: Husqvarna 701 Enduro
![]() Online: 1 miesiąc 4 tygodni 15 godz 23 min 25 s
|
![]()
Franko, brat u mniego kanapę naprawiał... Człowiek robi cuda ale specjalizuje się w tapicerstwie samochodowym... W zasadzie obszywa wszystko co mu przyniesiesz...
Gorzej jeśli chodzi o wypełnienie... Tu, jeśli chodzi o motocykle, nie ma aż takiego doświadczenia... Powiedzmy, że to robi dobrze lub nawet bardzo dobrze... Podsumowując: cena: OK obszycie: mistrzostwo świata wypełnienie: dobrze/bardzo dobrze |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2010
Miasto: Wrocław
Motocykl: 990 adv
![]() Online: 1 tydzień 2 dni 4 godz 18 min 44 s
|
![]()
Robiłem na Hercena we W-wiu siedzenie do LC4. Miałem określone wymagania co do twardości, wysokości, materiału, obszycia i wzmocnień - gościu spełnił je w 100 %. Dodatkowo nie przepłaciłem i było szybko więc byłem zadowolony.
Z tym że nie była to trudna robota w porównaniu z siedzeniami to AT jakie można tu czasem obejrzeć. pozdrawiam