![]() |
Jsienno -zimowe hasaie Afrykańskie?
Nie zachęcam wręcz odradzam -lecz zapytuję !!! Polatać Afrą i nie tylko po ,,krzaczorach", rowach,? Na nie ,,legalu" własne ryzyko . Termin po 11 .11 .18 r. Komętarze poj..., jeb... , zimno, śnieg .itp. mile widziane. Nomad wpadaj.:at:
|
Cytat:
|
:bow:
|
Trzy razy czytałem i nic nie rozumiem.
|
Przetłumaczę na polski - Zielony zaprasza do siebie po 11.11. Zdaje Sobie sprawę, że będzie zimno, ale liczy, że ten fakt tym bardziej zachęci twardzieli i innych popaprańców. Na miejscu będzie rycie po lasach. Wszystko na motocyklach. Szczególnie zaprasza Nomada.
|
Dodam,że organizator zdaje sobie sprawę z wątpliwej legalności tras, które zamierza odwiedzić i informuje przybyłych o uczestnictwie na własne ryzyko.
|
a gdzie to do siebie..? :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Sorrkia za zamieszanie lecz termin muszę ,,lekunio" zmodyfikować po 11.12.18r. - względy zdrowotne. Pani ,,dochtór" przesunęła termin zabiegu - oczęta musza mi znowu przywrócić do stanu używalności .
Za sposób ,( formę ) wyrażania swych myśli i ich znaczenia, nie przepraszam. Kto mnie zna, wie że to nic nadzwyczajnego, tak mam . Tłumaczom przysięgłym dzięki. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:40. |