![]() |
off znienacka pod Drohiczynen (dziś, jutro, pojutrze - 1-3.10)
Tak się złożyło, że kolega zorganizował zlot na obecny weekend i mieliśmy polatać offem tuż pod granicą Podlasia, ale połowa ekipy mu się wczoraj wykruszyła bo jakieś anginy i inne takie.
Agroturystyka wynajęta, drewno na ognisko przygotowane, okienko pogodowe zarezerwowane (ma być słońce i 16-20 stopni), więc jeśli ktoś miałby ochotę dołączyć, to startujemy dzisiaj po południu :) Zostało kilka miejsc w pokojach, ale to tak bardziej 2-3, za to na namioty miejsc jest pod dostatkiem. Można też przekimać w stodole na ustawionych kanapach ale tam ostatnio imprezowaliśmy do świtu, więc usnąć nie będzie łatwo :D Trochę info od organizatora: Miejsce zlotu : agroturystyka MAXTURIST https://maps.app.goo.gl/4ar9uBocXfirkajx7 Pole namiotowe 15 zł doba/osoba Pokoje 30 zł doba/osoba ( liczba pokoi ograniczona) Motocykle gratis Z punktu widzenia księżniczek obiekt ma ZERO gwiazdek jeżeli chodzi o standard pokoi :) Za to z naszego punktu widzenia obiekt ma 5 gwiazdek jeżeli chodzi o klimat. Dostępne na miejscu jest : - Miejsce na ognisko z przygotowanym drewnem - Duża altana przy ognisku - Stodoła z atrakcjami np. bilard itp. - 6 hektarów prywatnego lasu do dyspozycji z gorącą prośbą właściciela, żeby mu tam wyjeździć coś na kształt toru Jeśli ktoś chciałby dołączyć to zachęcam :) 1. sudden 2. |
4 Załącznik(ów)
Dorzucam trochę fotek z poprzedniej edycji.
Załącznik 110196 Załącznik 110197 Załącznik 110198 Są też rowery co idą na koło z gazu Załącznik 110199 |
Ja tam widzę Tullamore chyba. Tam sie chyba pije alkohol i jeździ po błocie. :osy:
|
No i przestraszył :D:D
|
Nie ma co straszyć. Cza jechać. Mnie się jakoś nigdy termin nie spinał a teraz jak się spina to zdrowie jeździć nie pozwala.
|
Kuźwa, jakby nie chwilowe przeziębienie to bym jechał..:)
|
Cytat:
|
JarekO, zabierzesz ze sobą 300L ? Chętnie bym porównał z moją 250L, chociaż lekko się obawiam czym to się skończy :)
|
Cytat:
|
:Thumbs_Up::Thumbs_Up:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:14. |