![]() |
Tylny amorek padł
Witajcie,
Mam do Was prośbę, a w zasadzie pytanie, czy macie namiary, albo słyszeliście, że ktoś ma do sprzedania tylny amorek do RD07 z 94? Może jakiś zamiennik podejdzie? Niestety w mojej Krówce amor zaczął się pocić/popuszczać/krwawić/cieknąć jak kto woli. Generalnie widoki na jazdę w takim stanie są średnie, bo dobija przy jeździe solo już na zwykłej, zdezelowanej studzience. Wiem, że w odwodzie pozostaje jeszcze regeneracja (polecana na forum firma z Gdańska), ale zdania na ten temat są podzielone. Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam M |
ja regenerowalem w nagengast z gdanska, jest pare osob niezadowolonych, nie intersowalem sie w jaki sposob to regenerowali ale amorek wrocil do mnie w stanie jak nowy, fakt odboj wsadzili jakis inny moze tamten sie skapcial, w kazdym razie daja 2 lata gwarancji :)
|
Ja mam zapasowy jak chcesz, leży i się kurzy a jest dobry :Thumbs_Up:
|
Właśnie o tej firmie z Gdańska mowa. Faktycznie opinie słyszałem różne, ale jak się nie ma co się lubi, to pewnie skończy się na regeneracji u nich, bo nowy, to jakiś abstrakt cenowy. Może będę miał szczęście i będę w grupie tych zadowolonych klientów ;)
Dzięki za info. Rambo, wzbudziłeś moje zainteresowanie (w kontekscie amorka oczywiście;)). Napizsałem na priv. |
Słyszał ktoś może, albo z własnego doświadczenia wie, jak wygląda jakoś regeneracji u naszych zachodnich sąsiadów? Raczej to samo co w Polsce? Czy może jakieś sprzęty mają lepsze, wiedzę mniejszą? Przykładowo w Elefancie: u nas regeneracja 400, w Niemcowni 800zł. :D
|
ja w nagengast 250 zaplacilem
|
ja mam na zbyciu od 07A............
|
Witka Pany.
Temat wątku akurat mi pasi więc się podepnę. Jako, że amor tylni puścił soki (był po regeneracji i wytrzymał okres gwarancji + 3 miesiące) szukam czegoś alternatywnego. I tutaj apel i prośba do posiadaczy tylnych amorów z czegoś bardziej crossowego niż AT. Co pasuje do RD04, żeby jak najmniej przerabiać? LC4, XR czy jeszcze co innego? Jakie są niezbędne przeróbki, jakiego typu amortyzatora szukać itp, itd... Za okazałą pomoc się odwdzięczę:zdrufko::zdrufko: |
A gdzie go regenerowałeś.?
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:28. |