Cytat:
Napisał Mirek Swirek
Nie ma potrzeby ulepszac fabryki z tym odpreznikem. Dziala znakomicie. Zrywa sie niezwykle rzadko,o linki tez trzeba zadbac,a rwie sie przy bembenku,beczce... wot edit
|
masz racje urywa się na dole bo tam jest zawsze syf (proszę podaj technologie dbania o to miejsce), dopadło to mi już dwa razy i zawsze w terenie , defakto to nie poprawianie fabryki tylko ułatwianie sobie życia XR ma fabrycznie automat i ręczny i jedno drugiemu nie przeszkadza a bym powiedział tylko same zalety użytkuje ten sprzęt już 6sezon w terenie i powiem tak jak dla mnie fajne moto /bezstresowe/tak jak i XR stare ale jare zawsze wracają na kołach do domu co nie zawsze można powiedzieć o nowszych sprzętach
Cytat:
Napisał Marcin z Zakopanego
Duże dzięki za uwagi- ja samego kick startera bym nie chciał. Używałem kiedys XR 650R i było słodko, ale do momentu kiedy jej nie mogłem zapalić po jakims fikołku na stromym stoku, bez możliwości jazdy w dół i myślałem, że tam zostanę 
|
Marcin dwa w jednym to tylko w originale to LC4 , kiedyś na wschodzie spotkałem grupę Niemiaszków o bardzo oszroniałych głowach na starych Xt z dużą metalową banką nie wiem czy sentyment z młodszych lat czy tak miało być - w dużym skrócie twierdzili że nic lepszego im nie potrzeba /młotki się nie psują/ a do domu mieli naprawdę daleko nie zrozum mnie źle niektórym wystarczy 125 bo tanio a jak nie da rady to przeniesie pod pachą kawałek i pojedzie dalej ,co kto lubi i najważniejsze żeby jechać