![]() |
![]()
|
Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#5 |
BANDA LUBLIN
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Lublin
Motocykl: RD04
Przebieg: Kręcony
![]() Online: 3 miesiące 2 tygodni 6 dni 15 min 48 s
|
![]()
Zbiornik w TTR ma 9 litrow. Nie udalo mi sie zrobic nigdy 200km. Max 190.
Zakladajac ze zawiecha w TTR nie robi (bo sa lepsze,wiadomo Kat) tak inne modele TT pod tym katem to zabawki. Pali z kopa zawsze i lekko tak, ze nie mozna kopac na sile, bo kopniak zostaje na glebie o czym sie przekonalem. Pstryk jest ok,ale nie jest niezbedny, a i bez niego instalacja elektryczna to trzy kable i aku nie padnie. Z awari zerwala mi sie jedynie linka odpreznika(mam nowa oryginal jak komu trzeba) Majo zsiadajac zRd03 na nia stwierdzil ze to rower. Pzd. Nie ma potrzeby ulepszac fabryki z tym odpreznikem. Dziala znakomicie. Zrywa sie niezwykle rzadko,o linki tez trzeba zadbac,a rwie sie przy bembenku,beczce... wot edit Ostatnio edytowane przez Mirek Swirek : 18.02.2013 o 14:11 |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Średnie spalanie .. | Nowy011 | Uklad paliwowy i wydechowy | 143 | 23.04.2018 23:21 |
Czy używacie jakiegoś dodatku do benzyny który może nie szkodząc zmniejszyć spalanie oleju? | Vooytas | Silnik, sprzęgło, skrzynia | 9 | 08.06.2010 01:49 |
Czy mniejsze spalanie 7A to moduł ECU i TPS? | wieczny | Uklad paliwowy i wydechowy | 19 | 22.08.2009 00:04 |