Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 21.03.2025, 12:40   #54
Para

Para's Avatar

Miasto: Dublin
Motocykl: RD07
Para jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 dzień 10 godz 7 min 4 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał matjas Zobacz post
Ja muszę się jednak wytłumaczyć. Brzydko napisałem.
Hej, nie ma problemu

Cytat:
Napisał Adagiio Zobacz post
Nie czytałem tematu, być może padła ta prosta propozycja, byłeś w Rumunii ? Jak nie byłeś to jedź. A jak już tam byłeś to jest Serbia , Bośnia, Macedonia, Czarnogóra, Grecja > W każdym z tych krajów są ładne góry a w nich widokowe trasy, inne od naszego jedzenie, trunki I ludzie. Nie ma jeszcze euro kołchozu, w Grecji niby jest, ale jakby go nie było.
Powodzenia.
Dzięki za podrzucenie Rumunii do tematu, coś do przemyslenia no i zawsze troche bliżej, ale raczej to będzie coś na później!

Byłem 2 razy ale tylko w Bukareszcie. Miło wspominam

Cytat:
Napisał Rozi73 Zobacz post
o to.. to.. mój ulubiony styl podróżowania
obierasz tylko kierunek "na Rumunię" i wio... (tak wiem wszyscy jeżdżą "Do Rumunii" )
Nie ogarniam takich pytań jakby "ludzie z fejsa" wiedzieli lepiej co Ciebie interesuje, a co nie , co lubisz, a czego nie, gdzie byłeś , a gdzie nie, itd... itp...
Dla mnie to taki krzyk rozpaczy: KUPIŁEM MOTOCYKL I CO TERAZ ?
A jakie pytania ty ogarniasz? Nie wiem co to ma w ogóle do tematu, powinienem w sumie zignorować ale cięzko...

Zadałem normalne pytanie czy noclegi nad Adriatykiem w Czarnogórze będą.oblegane w lipcu i czy lepiej zarezerwować wcześniej? To chyba normalne pytanie dla kogoś.kto tam nigdy nie był?

Widzę, że część z was zachowuje się jakby zaliczyli Paryż Dakar czytając gwiazdy, jedząc padline, pijąc wode z kałuży i odpoczywając na kamieniu...
Para jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem