![]() |
![]()
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
BRAAP BRAAP
![]() Zarejestrowany: Nov 2015
Miasto: ZK
Motocykl: DL650AL4; XT660z
Przebieg: rosnący
![]() Online: 1 tydzień 2 dni 10 godz 2 min 43 s
|
![]()
Dzień dobry
Jest taka sprawa. Kolega kolegi - Austriak - planuje podróż w maju/czerwcu 2017. Będzie jechał solo ze Słowacji lub Ukrainy, przez Polskę, na Litwę, Łotwę i do Estonii. Z założenia chce wjeżdżać na asfalt tak rzadko jak tylko się da. Jak najwięcej offu, kontaktu z naturą i ładnych widoków. Motocykl na którym będzie jechał to GS800 (lub jeśli zdąży z remontem - KTM w singlu). Chciałby nocować pod namiotem, głównie na dziko lub na czyimś terenie, ewentualnie campingu. Zwracam się do Was, bo na tym forum to same równe chłopy są. ![]() Przydałyby się tracki gps, gotowe trasy i inne tematy związane z nawigacją, które kolega mógłby wykorzystać w czasie podróży. Jeśli dysponujecie takimi materiałami, to chętnie przygarniemy. Również namiary na sprawdzone noclegi lub miejsca do obozowania, współrzędne ciekawych miejsc, punkty widokowe i wszystko co macie w zanadrzu. Jeśli ktoś po drodze mógłby udostępnić nocleg lub służyć pomocą w razie potrzeby albo chciałby pokazać swoje okolice z kanapy motocykla, to proszę o kontakt. Trasa przez Polskę się dopiero formuje, ale wydaje mi się, że w grę wchodzą województwa małopolskie, podkarpackie, świętokrzyskie, lubelskie, mazowieckie i podlaskie oraz częściowo warmińsko-mazurskie. Jeśli ktoś z tamtych okolic jest gotów udzielić informacji i pomocy to proszę o kontakt w wątku, na pw lub na mój adres e-mail: trav3rs@gmail.com Dzięki i pozdrawiam Filip |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2015
Miasto: Glisne
Motocykl: RD03
Przebieg: posiada
![]() Online: 2 miesiące 6 dni 19 godz 38 min 42 s
|
![]()
Jeśli pojedzie singlem to chętnie się nim zaopiekuję,coś pokarzę,odprowadzę.
Większym nie za bardzo bo mógłby skończyć podróż |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Łódź
Motocykl: TA,RD04
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 2 dni 15 godz 59 min 16 s
|
![]()
cześć
w środku Polski jest UĆ,a to oznacza że jesteśmy MY, Jest Biała gdzie może nocować. Jestem ja niemieckojęzyczny. Jest kilka GS 800.Są części. Może spać u mnie w camperze i umyć się i napić się i pogadać i .... ITD........... Oby termin pasował to środek Polski ma opanowany. CIAŁ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2016
Miasto: Augustów
Motocykl: RD07a + DRZ400
![]() Online: 2 tygodni 13 godz 25 min 11 s
|
![]()
W północnej części kraju, bliżej granicy z Litwą, fafruk i ja chętnie przeprowadzimy przybysza po augustowsko-suwalskich szutrach a w razie wojny i pożaru nocleg też się ogarnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2010
Miasto: Szikago
Motocykl: Była ST, była DR, była RD03 Rejli. Czas na LC8 Ładwenczer. KTM690R. ATRD07. KTM 950SE
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 2 dni 22 godz 25 min 26 s
|
![]()
Od rzeki Bug do Augustowa to ja znam dobre jamy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() Chętnie odprowadze od granicy SK do Gila..duże czy małe moto wsio ryba coś wymysle.. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: depresja Gdańska
Motocykl: XL600V
![]() Online: 3 miesiące 1 tydzień 11 godz 58 min 59 s
|
![]()
Pany , nie zapominajcie że to Austriak i prawdopodobnie chciałby mieć wszystko poukładane a nie że jakoś to będzie
![]()
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
To dostanie kwitek na A4ke..;p
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2015
Miasto: Glisne
Motocykl: RD03
Przebieg: posiada
![]() Online: 2 miesiące 6 dni 19 godz 38 min 42 s
|
![]()
Jeśli kolega chce się samotnie przemieszczać terenem,spać w krzakach,poznawać ludzi to już mi się gościu podoba,może śmiało przyjeżdżać
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Hajnówka
Motocykl: Ktm 690r bmw rt
Przebieg: mały
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 4 godz 45 min 4 s
|
![]()
Jeśli byłby w okolicy puszczy białowieskiej to chętni przygarnę a w razie potrzeby pomogę jak mogę. Z noclegiem też da się zrobić, językowo też damy rade.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Perełki Pólnocno-Wschodniej Polski | Kotrrin | Przygotowania do wyjazdów | 11 | 19.06.2009 15:47 |