![]() |
![]()
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Dzięki za rady dotyczące błotników.
Przeglądałem dziś fotki z lata bo już tęsknię za jazdą i ładnych widokach. Może jakiś letni wypad w Alpy francusko włoskie zrobimy ? Nie żeby Dolomitom czegoś brakowało, ale w tamte strony mnie bardziej ciągnie.
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Wroclaw
Motocykl: RD04
Przebieg: 40.000
![]() Online: 3 miesiące 2 dni 46 min 4 s
|
![]()
Ja chętny i jak coś możesz brać mnie pod uwagę:-)
Oczywiście jak okoliczności pozwolą ,ale tydzień to bym wygospodarował!
![]() |
#3 |
Zrośnięty.
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD07a
![]() Online: 2 miesiące 4 dni 5 godz 48 min 9 s
|
![]()
Jasne, że tak, jak tylko czas pozwoli to ja ta także się piszę na wyjazd.
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Motocykl: Brak
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 20 godz 30 min 13 s
|
![]()
A w jakiej formule: analog, ebike, e-tylina?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
O anal Og ich lepiej nie pytaj!
Ostatnio Adagio pisał ze mu sztyca mokre coś puszcza na baterie tak ze nie wiadomo co się tam wyprawia. ![]() Tak serio to by dopiero było forumowy zlot rowerowy w Alpach!
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Wroclaw
Motocykl: RD04
Przebieg: 40.000
![]() Online: 3 miesiące 2 dni 46 min 4 s
|
![]()
Jako ,że wątek o pedałach to chyba etylina nie wchodzi w rachubę.
Zakładam ,że starzy grubi i brzydcy raczej na e-napędzie natomiast młodzi, gniewni i piękni o własnych siłach. Z wielką przyjemnością zaliczę siebie do grupy pierwszej....
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
Kierunek super. Miałem tam jechać na etylinie, ale na prądzie to też super pomysł.
O ile to nie będzie zamknięta impreza dla znajomych znajomych to chętnie bym się spakował na takie szwendanie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Termin druga połowa sierpnia ze względu na stabilniejszą pogodę i wysokości niektórych tras, które biegną w okolicach 3 kilometrów.
Chciałbym to zaplanować tak, aby w czas zalogować noclegów w schroniskach, żeby nie wracać w doliny na nocleg i nie tracić czasu i prundu na dublowanie podjazdów. Wypad jest otwarty nie ma żadnych ograniczeń , ale jazda elektrykiem i mięśniowym szczególnie po górach to jednak zasadnicza różnica. Każdy niech sprecyzuje autonomię powiedzmy na trasie 60/70 km z 2 km przewyższenia, co by się nie okazało że autonomia skończy się w połowie trasy. Wrzucać propozycje tras . Moja propozycja to okolice Bardonecchia i wio w górę, ale nie mam dużego doświadczenia w tamtych regionach, byłem dwa razy na moto jakiś czas temu i dwa dni na dryndzie. Jestem otwarty na inne propozycje.
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
można zamykać szyk trialówką?
![]()
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Motocykl: Brak
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 20 godz 30 min 13 s
|
![]()
Jaki czas tydzień , czy dłużej? Rozkład w trybie narciarskim przyjazd sobota wyjazd nidziela next week?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Via del sale dryndą | Adagiio | Przygotowania do wyjazdów | 6 | 16.05.2020 09:32 |