|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2016
Miasto: dolny śląsk/dania
Motocykl: RD07a
![]() Online: 3 dni 13 godz 6 min 28 s
|
![]()
Witajcie!!
Chciałem w skrócie przedstawić naszego tripa. Mój udział w wyprawie był bardzo przypadkowy. Pomysł narodził się w głowie Mateusza (vel. Dawida Podsiadło). Pomysł idealny: spotykamy się tu i tu, potem jedziemy tam!! Ale gdzie jest tam? Jak to!? no tam przed siebie ![]() Ogłosił to na swoim forum, Dominatora i Africi. Krótka rozmowa telefonicza i lecimy. Na drugi dzień umówiliśmy się pod Zamkiem w Ogrodzieńcu punkt 12. Trzech muszkieterów, Andrzej z Krakowa xt660 (vel. Żubr, grill, fajek), pomysłodawca Mateusz z Anrdychowa xt660 i ja Africa ze Szklarskiej Poręby. Szybkie pakowanie i w drogę bo szkoda czasu!!
Najlepszą inwestycją jest inwestycja w siebie. Więc wsiadaj i fruń przed siebie po wspomnienia ![]() Jeśli masz chwilę czasu wejdź na https://www.facebook.com/wildmototrips/ Ostatnio edytowane przez barthelemi1 : 28.07.2016 o 14:14 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]()
dzień pierwszy
Pobudka o 5 śniadanie i w drogę bo do celu ok 400km. Pierwszy odcinek najgorszy! Autostrada a4 do Katowic i tankowanie... hm coś jest nie tak na przeciw mnie odbicie w witrynie BP ale bez świateł... Dlaczego? No własnie dobre pytanie... obok Auchan więc szybkie zakupy, bezpieczniki i żarówki są, ale brakuje kluczy żeby zdjąć boczek więc na miejscu tym się zajmiemy. Przed 12 zameldowałem się pod zamkiem w Ogrodzieńcu. Chwila oddechu po nudnej autostradzie. Drugi pojawił się Andrzej, bardzo w porządku gość! Niestety pech chciał Andrzej miał tylko płaskie klucze. Dlatego nie odkręciliśmy osłony bezpieczników, więc do sprawdzenia poszły żarówki ale bez powodzenia. W końcu pojawił się on, Mat ze swoim mega wydechem! Chwila rozmowy i na moją prośbę ruszyliśmy w stronę Krakowa zobaczyć Maczugę Herkulesa.
Najlepszą inwestycją jest inwestycja w siebie. Więc wsiadaj i fruń przed siebie po wspomnienia ![]() Jeśli masz chwilę czasu wejdź na https://www.facebook.com/wildmototrips/ Ostatnio edytowane przez barthelemi1 : 29.07.2016 o 18:42 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2016
Miasto: Rudnica
Motocykl: SD04
Przebieg: 30k 25k
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 9 godz 28 min 19 s
|
![]()
Fajnie dawaj dalej, dla takich jak ja to mniód
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BANDA LUBLIN
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Lublin
Motocykl: RD04
Przebieg: Kręcony
![]() Online: 3 miesiące 2 tygodni 5 dni 21 godz 7 min 0
|
![]()
Dla takich jak ja tez
![]() Spontanicznosc to podstawa. Smialo dalej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2012
Motocykl: GS 1100
![]() Online: 1 miesiąc 5 dni 5 godz 29 min 21 s
|
![]()
A pewnie że jest ciekawa! Tak jak my dalszej relacji.
Dajesz Kolego! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2014
Miasto: Lublin
Motocykl: LC8-950ADV,EXC 450, ROAD KING EVO
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 2 dni 12 godz 45 min 49 s
|
![]()
Dawaj dawaj -ja nie umiem opisywać a fajnie zaczynasz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Cd. Dojechalismy pod maczuge Herkulesa. Nigdy tam nie byłem nie wiedziałem czego się spodziewać. Kilka fotek i lecimy. Po drodze tankowanie i sklep motoryzacyjny. Zdjalem boczek i znalazłem trefmy bezpiecznik. Światła wróciły
![]() ![]() Wjechaliśmy w las a tam nagle gliniane podłoże i błoto... No i co? Jak to co?! Gleba ![]() Gdzieś pod wieczór mieliśmy się spotkać z ManAgą z Dominatora. Dziewczyna z okolic i przede wszystkim obeznana w temacie off nie to co my żółtodzioby... Hahaha ![]()
Najlepszą inwestycją jest inwestycja w siebie. Więc wsiadaj i fruń przed siebie po wspomnienia ![]() Jeśli masz chwilę czasu wejdź na https://www.facebook.com/wildmototrips/ Ostatnio edytowane przez barthelemi1 : 29.07.2016 o 18:49 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2015
Miasto: Andrychów/Kraków
Przebieg: 11 600
![]() Online: 1 tydzień 10 godz 15 min 10 s
|
![]()
Doooobrze!
bralem w tym udzial (patrz: "Podsiadlo"), ale piszesz tak, ze sam z checia czytam ![]() czekam na kontynuacje! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Faktycznie ManAga po pracy się odezwała. Ustaliliśmy miejsce meetingu, niesamowicie dla nas szczęśliwe, bo... ledwo wjechaliśmy do małej wioseczki, a na horyzoncie pojawił się sklepik, strzał w dziesiątkę!!!
![]() ![]() ![]() Chwila rozmowy i ruszyliśmy, pierwsza Aga z kopyta!! Zaraz za nią żeby nie być gorszym czerwony iXTek, czyli nasz lovelas Dawid ![]() Pierwszy punkt trasy Pustynia Siedlecka. Hm... co bu tu teraz napisać ![]() Jak już wcześniej pisałem na przodzie Dominator i czerwony iXTek. Jadę przed "Grillem" zaczyna się głęboki piasek. "Zakochani" przelecieli bez problemu, my też... PRAWIE ![]() ![]() ![]()
Najlepszą inwestycją jest inwestycja w siebie. Więc wsiadaj i fruń przed siebie po wspomnienia ![]() Jeśli masz chwilę czasu wejdź na https://www.facebook.com/wildmototrips/ Ostatnio edytowane przez barthelemi1 : 29.07.2016 o 11:54 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2013
Miasto: Bielsko-Biała
Motocykl: zJAWA 350 TS
![]() Online: 5 miesiące 3 dni 18 godz 49 min 46 s
|
![]()
Fajnie piszesz. Jedna uwaga mnie ta pustynia zalatuje Pustynią Siedlecką a nie Błędowską - ale niech będzie, że się czepiam. Też się tam trampkiem zakopywałem.
"Logowanie się na forum jest jak wchodzenie do knajpy za rogiem - zawsze te same mordy przy barze, barman rzuci drwiną a kiblu trochę śmierdzi... Jednak się przychodzi." by Matjas Nie piję alkoholu skażonego....akcyzą. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Ciekawa mapa - Polska Niezwykła | cheniek | Kwestie różne, ale podróżne. | 6 | 22.02.2014 15:28 |
Propozycja enduro-wyprawy Polska-Słowacja(Koszyce)-Rumunia(Bukareszt)-Ukraina(Odessa)-Lwów-Polska ok.2700km | Hipolit | Umawianie i propozycje wyjazdów | 118 | 23.02.2012 22:05 |
Ciekawa propozycja montażu gniazda zapalniczki | Cwiru | Wszystko dla Afryki | 13 | 02.04.2011 21:24 |