![]() |
|
Lejdis Motocykl + kobieta, czyli wszystko co może być związane z tym duetem |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Gdynia moje miasto
Motocykl: Szafirowa Dama XT
![]() Online: 5 dni 20 godz 51 min 0
|
![]()
no taki wątek sobie pozwoliłam założyć,
co by zmotywować Lejdiski do wycieczek w kierunkach północnych, południowych, wschodnich i zachodnich.... ![]() ktoś w końcu wybiera się w wekend na półwysep co by pośmigać po pomorskich szutrach i zgłębiać tajniki windsurfingu ? pozdrufka Megi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Wawa
Motocykl: EXC 200, EXC 250
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 dzień 13 godz 36 min 58 s
|
![]()
super idea!
![]() to ja tylko pragnę dodać, iż kierunek Wawa może być atrakcyjny (wbrew pozorom.. ![]() ![]() ![]() ![]() Przewodnik po okolicznych krzaczoro-szutrach w pakiecie ![]() A z konkretów spotkaniowo-wyjazdowych: 1. czy ktoś może nagrał nasz Kwidzyn? ![]() 2. czy Gang Domin rozważa przyjazd do Wawy na zbiorowe oglądanie (termin ustalimy wspólnie)? bo bez Was, to już nie to samo... ![]()
![]() |
#3 |
Surykatka
![]() Zarejestrowany: Jul 2009
Miasto: Poznań/3city/UK/Namibia
Motocykl: Africa Singel - Dominator
![]() Online: 6 dni 19 godz 54 min 29 s
|
![]()
[QUOTE=ucek;121128]... gdyż zawsze na Was tu czeka: kimka w pokoju jogowym
![]() ![]() ![]() Przewodnik po okolicznych krzaczoro-szutrach w pakiecie ![]() Ucek kusić to ty umiesz .... Co do Gangu Domin to jest to do przegadania ... i ustalenia jakiejś daty. W moim przypadku najwcześniejszy wolny weekend szykuje się na koniec sierpnia ... ![]() Przyznam że jestem zauroczona terenami w Borach Tucholskich i pewnie będę starała się tak patrzeć na mapę by tam była "połowa" drogi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Mixol S
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: czarny las
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 4 tygodni 1 dzień 6 godz 19 min 10 s
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Ps. Zamienie Saaba 93 stan igła na DRZete!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: Wrocek
![]() Online: 3 tygodni 15 godz 5 min 45 s
|
![]() Cytat:
![]() w końcu tego jeszcze nie robiłam ![]() pozdr. serdecznie ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Warszawa/Dworzec Centralny
![]() Online: 6 dni 4 godz 22 min 48 s
|
![]() ![]() ![]() ![]() melduję obecność 27.VI -4 VII w szałasie na Półwyspie Helskim, przez moment będzie mi towarzyszyć Ola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2010
Miasto: Rumia
![]() Online: 21 godz 27 min 59 s
|
![]()
mój Domi gotowy i chętny na każdy wyjazd
![]() ![]() Megi, Dona kiedy pasuje Wam nawiedzic Elutke na płw ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Wawa
Motocykl: EXC 200, EXC 250
![]() Online: 1 dzień 13 godz 36 min 58 s
|
![]()
A mi się urodziło w głowie coś takiego:
Weekend FEMduro No Fear Party ![]() ![]() ![]() Zrobimy kontynuację Kwidzyna, ale bez Mistrzostw Świata ![]() ![]() ![]() Zaklepujemy sobie dwa ostatnie weekendy sierpnia (jeszcze się dogadamy który wybierzemy), zostawiamy gachów i małżów z dzieciakami i teściami w chałupie (no chyba, że są niezbędni lub niezastąpieni.. ![]() pakujemy się na motki (lub motki na pakę ![]() i wybywamy do miłego, przyjaznego nam wielce zakątka na Warmii (wszystkim blisko, no.. może poza Południowcami.. ![]() tam luzujemy się mentalnie i robimy to, w czym jesteśmy naprawdę świetne: bawimy się do upadłego, wygłupiamy, dystansujemy, cieszymy z każdej minutki w terenie, teren ten ryjemy ile się da, generujemy FEMdurowy, różowy prestiż, oglądamy wszystkie filmiki z nami, zdjecia z nami, relacje z nami, ALE przede wszystkim ![]() robimy podstawy teoretyczne (know how! ![]() zadajemy pierdylion pińcet pytań o wszystko, w jeździe nastawiamy się na maksa na naukę (krótkie próby ustawione pod konkretne problemy), i przelotki (żeby ćwiczyć w praktyce wszystkie elementy oraz by nacieszyć oko ładnymi widoczkami, bo coś z tego życia trzeba mieć! ![]() Mam nadzieję, że to ciekawa propozycja. Jeśli brzmi dla Was interesująco, to mogę zacząć knuć.. ![]() ![]() ![]()
Gdy cię facet wpędza w lata, olej dziada i kup Kata ![]() Lepiej kostką pole zryć, niźli Panią Domu być ![]() Ostatnio edytowane przez ucek : 29.06.2010 o 16:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Warszawka
Motocykl: RD07a
Przebieg: 66666
![]() Online: 1 miesiąc 21 godz 47 min 41 s
|
![]()