![]() |
|
Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Szanowni,
Czy jakiś fachowiec powie mi, czy do takiego osiołka: http://olx.pl/oferta/yamaha-xt-600-r...tml#5f52ce323c można zapodać jakiś "pro" zawias i latać sobie beztrosko bliżej i dalej? Dzięki, Tomek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: Nowy Sącz
Motocykl: crf1000a
Przebieg: 2
![]() Online: 10 miesiące 3 tygodni 1 dzień 4 godz 47 min 9 s
|
![]()
Zależy czy rama dostała... a raczej na bank dostała.
edit. ostatne zdjecie - widac uebaną główkę ramy... pospawa się ![]()
Z początku porwał mię śmiech pusty, a potem litość i trwoga. Ostatnio edytowane przez madafakinges : 06.02.2015 o 15:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
A gdyby przyjąć, że nie dostała?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2010
Miasto: białystok
Motocykl: ktm 640 adventure
![]() Online: 3 miesiące 4 tygodni 1 dzień 3 godz 13 min 0
|
![]()
Nie zartuj sobie z ta rama, ostatnie zjecie pachnie szrotem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
przemieszczacz
![]() Zarejestrowany: Sep 2009
Miasto: Skierniewice
Motocykl: LC8, exc-f 250
![]() Online: 3 miesiące 3 tygodni 3 dni 19 godz 30 min 15 s
|
![]()
Rama cała tylko główka odpadła
![]() Motać można, tylko finansowo wyjdzie Ci z tego TTR, która jest sporo lżejsza więc po co?
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
Dzięki Panowie,
wiedziałem, że z tej nic dobrego nie będzie. Czyli sensu motania 600E nie ma? Ostatnio edytowane przez tommi : 06.02.2015 o 15:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2009
Miasto: Bielsko Biała
Motocykl: TA 600/rd03
Przebieg: 48ooo
![]() Online: 2 miesiące 4 tygodni 10 godz 2 min 22 s
|
![]()
XT 600 to bardzo wdzięczny motocykl, dość uniwersalny, ale taki trochę do wszystkiego i do niczego. Idealnie sprawdza się jako lokalny dupowóz, osiołek do podróży bliższych i dalszych. Można pojechać na grzyby do lasu i do Mongolii.
![]() Ale jeśli dobrze jeździsz w terenie to gumowe zawieszenie szybko Cię znudzi i przestanie wystarczać. Z drugiej strony można je tanio usztywnić (korki do pompowania lag, twardsze sprężyny, itp.). Łatwo też zaadaptować inny zawias- choćby z bliźniaczego tt600. Hans wkladal do swojego XT600 zawias z jakiegos wscieklaka. To zależy co tak naprawdę chcesz robić. Oczywiście, że TTR jest o klasę lepsza, ale też 2x droższa. Uważam, że zwykły XT-tek to dobra propozycja dla ludzi, których nie stać na 2 motocykle a chcą jeździć dosłownie wszędzie. XT600 3TB jako maszyna terenowa ma sporo minusów- ale i tak lepiej się sprawdzi w lekkim terenie niż AT czy TA- mam porównanie na bieżąco! ![]() Mam do sprzedania rocznik '95 za 5600. Poszukaj sobie w dziale "Sprzedam". |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
Marcinie,
mam Twoją 3tb na oku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2010
Miasto: koszalin
Motocykl: RD04
![]() Online: 2 tygodni 2 dni 17 godz 32 min 23 s
|
![]()
jak bys był zainteresowany to wiem kto ma do sprzedania xtz 660 1994r bez wkładu finansowego 100!!! sprawna za ok 6500zl(do uzg z wlascicielem)
mysle ze ten xt-ek wyjdzie tyle samo a nawet więcej na gotowo |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
Kuras,
dzięki za info. Sam nie wiem, czego chce. Znaczy wiem, że ma być lżejsze od stojących w garażu RD04 i GS1100, które, jak przyjdą cieplejsze dni, planuję wysłać w świat... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Yamaha TDM 850 czy Yamaha Super Tenere ? | Kubaandcom | Yamaha | 48 | 21.04.2022 15:05 |
Yamaha XT600E | mihoo | Lejdis | 21 | 21.09.2014 20:50 |