|
Lejdis Motocykl + kobieta, czyli wszystko co może być związane z tym duetem |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
24.06.2010, 20:22 | #1 |
Miasto: Gdynia moje miasto
Motocykl: Szafirowa Dama XT
Online: 5 dni 20 godz 51 min 0
|
Spotkania, Zjazdy, Zajazdy, Odwiedziny
no taki wątek sobie pozwoliłam założyć,
co by zmotywować Lejdiski do wycieczek w kierunkach północnych, południowych, wschodnich i zachodnich.... a jak już się któraś wyprawi to niech się chwali i montuje lokaleską ekipę na śmigankoooo!!!! ktoś w końcu wybiera się w wekend na półwysep co by pośmigać po pomorskich szutrach i zgłębiać tajniki windsurfingu ? pozdrufka Megi |
25.06.2010, 00:33 | #2 |
Miasto: Wawa
Motocykl: EXC 200, EXC 250
Galeria: Zdjęcia
Online: 1 dzień 13 godz 36 min 58 s
|
super idea!
to ja tylko pragnę dodać, iż kierunek Wawa może być atrakcyjny (wbrew pozorom.. ), gdyż zawsze na Was tu czeka: kimka w pokoju jogowym micha wegetariańskiego żarełka i cieplutki garaż Przewodnik po okolicznych krzaczoro-szutrach w pakiecie A z konkretów spotkaniowo-wyjazdowych: 1. czy ktoś może nagrał nasz Kwidzyn? 2. czy Gang Domin rozważa przyjazd do Wawy na zbiorowe oglądanie (termin ustalimy wspólnie)? bo bez Was, to już nie to samo...
28.06.2010, 23:37 | #3 |
Surykatka
Miasto: Poznań/3city/UK/Namibia
Motocykl: Africa Singel - Dominator
Online: 6 dni 19 godz 54 min 29 s
|
[QUOTE=ucek;121128]... gdyż zawsze na Was tu czeka: kimka w pokoju jogowym micha wegetariańskiego żarełka i cieplutki garaż
Przewodnik po okolicznych krzaczoro-szutrach w pakiecie Ucek kusić to ty umiesz .... Co do Gangu Domin to jest to do przegadania ... i ustalenia jakiejś daty. W moim przypadku najwcześniejszy wolny weekend szykuje się na koniec sierpnia ... a może by tak gdzieś w połowie drogi się spotkać ... Przyznam że jestem zauroczona terenami w Borach Tucholskich i pewnie będę starała się tak patrzeć na mapę by tam była "połowa" drogi |
29.06.2010, 22:02 | #4 | |
Mixol S
Miasto: czarny las
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 4 tygodni 1 dzień 6 godz 19 min 10 s
|
Cytat:
Ps. Zamienie Saaba 93 stan igła na DRZete!! |
|
25.06.2010, 01:17 | #5 | |
Miasto: Wrocek
Online: 3 tygodni 15 godz 5 min 45 s
|
Cytat:
w końcu tego jeszcze nie robiłam pozdr. serdecznie
25.06.2010, 04:06 | #6 |
Miasto: Warszawa/Dworzec Centralny
Online: 6 dni 4 godz 22 min 48 s
|
melduję obecność 27.VI -4 VII w szałasie na Półwyspie Helskim, przez moment będzie mi towarzyszyć Ola. Jeśli jakiś zaprzyjaźniony Lejdis nas odwiedzi - frajda będzie przeogromna! (kontakt z nami w tym czasie wył. tel - plaża nie podłączona do net'u )
28.06.2010, 23:49 | #7 |
Miasto: Rumia
Online: 21 godz 27 min 59 s
|
mój Domi gotowy i chętny na każdy wyjazd gości też jak najbardziej przyjmę w gdyni
Megi, Dona kiedy pasuje Wam nawiedzic Elutke na płw trza sie przejechac i troche dziewczyny pociagac po naszych trasach |
29.06.2010, 16:05 | #8 |
Miasto: Wawa
Motocykl: EXC 200, EXC 250
Online: 1 dzień 13 godz 36 min 58 s
|
A mi się urodziło w głowie coś takiego:
Weekend FEMduro No Fear Party Zrobimy kontynuację Kwidzyna, ale bez Mistrzostw Świata za to będą 2 dni bardzo konketnego treningu. Zaklepujemy sobie dwa ostatnie weekendy sierpnia (jeszcze się dogadamy który wybierzemy), zostawiamy gachów i małżów z dzieciakami i teściami w chałupie (no chyba, że są niezbędni lub niezastąpieni.. ), pakujemy się na motki (lub motki na pakę ) i wybywamy do miłego, przyjaznego nam wielce zakątka na Warmii (wszystkim blisko, no.. może poza Południowcami.. ), tam luzujemy się mentalnie i robimy to, w czym jesteśmy naprawdę świetne: bawimy się do upadłego, wygłupiamy, dystansujemy, cieszymy z każdej minutki w terenie, teren ten ryjemy ile się da, generujemy FEMdurowy, różowy prestiż, oglądamy wszystkie filmiki z nami, zdjecia z nami, relacje z nami, ALE przede wszystkim: robimy podstawy teoretyczne (know how! ), zadajemy pierdylion pińcet pytań o wszystko, w jeździe nastawiamy się na maksa na naukę (krótkie próby ustawione pod konkretne problemy), i przelotki (żeby ćwiczyć w praktyce wszystkie elementy oraz by nacieszyć oko ładnymi widoczkami, bo coś z tego życia trzeba mieć! ) Mam nadzieję, że to ciekawa propozycja. Jeśli brzmi dla Was interesująco, to mogę zacząć knuć..
Gdy cię facet wpędza w lata, olej dziada i kup Kata Lepiej kostką pole zryć, niźli Panią Domu być Ostatnio edytowane przez ucek : 29.06.2010 o 16:10 |
29.06.2010, 18:14 | #9 |
Miasto: Warszawka
Motocykl: RD07a
Przebieg: 66666
Online: 1 miesiąc 21 godz 47 min 41 s
|
A jakbym chciała, to musze brode golić....siostry ? Tak pytam, czy to jest niefem closed ?
29.06.2010, 19:14 | #10 | |
Miasto: Warszawa
Motocykl: KTM
Online: 4 tygodni 23 godz 7 s
|
Cytat:
A może Curie-Skłodowska też przyjedzie?! |
|