![]() |
#21 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: SH 150, Dominator 250
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 22 godz 52 min 45 s
|
![]() Cytat:
He he Felku fajnie się wstrzeliłeś, ponieważ mąż mojej koleżanki z pracy sprzedaje taką DT 125 ale nie wiem jak mam Wam tutaj wrzucić foty bo ja taka pierdoła trochę jestem ![]() ![]() Jest, śliczna, czarna z 2003 roku i wygląda jak dla mnie... jak nowa... nawet powiem szczerze, że trochę szkoda by mi jej było... przysiadałam się kiedyś do niej ale jest za wysoka dla mnie i musiałabym ją troszkę opuścić na lagach... potrzebuję ze 3 cm ![]() Dzięki chłopaki za pomoc ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Wawa
Motocykl: EXC 200, EXC 250
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 dzień 13 godz 36 min 58 s
|
![]()
Maciuś, nie chcę zaśmiecać spotkaniowo-wyjazdowego wątku, ale jeśli to nieodparte pragnienie kupienia sprzęta zrodziło się pod wpływem planowanego sierpniowego babskiego weekendu treningowego, to się nie stresuj - negocjuję wypożyczenie dla Ciebie na ten wyjazd naszej szkolnej DRki125. Pojeździsz, pobawisz się, zbierzesz doświadczenia, pouczysz i łatwiej będzie Ci wybierać docelowego brudasa
![]() Co więcej wsadzimy Cię na nią wcześniej kilka razy, abyś mogła trochę się oswoić z maleństwem ![]() ![]() Jeśli zaś nieodparte pragnienie jest niezależne od planowanego Weekend FEMduro No Fear Party ![]() ![]() ![]() ..a może bardziej uniwersalny Dominatorek ![]() ![]()
![]() |
#23 |
Surykatka
![]() Zarejestrowany: Jul 2009
Miasto: Poznań/3city/UK/Namibia
Motocykl: Africa Singel - Dominator
![]() Online: 6 dni 19 godz 54 min 29 s
|
![]()
Maćka przyznam że było by baaaarrrrrrrrrrrrrrrrrddddddddddddddzo miło jak byś zechciała pójść za radą Ucka w wyborze bardziej uniwersalnego moto, choć z zakupem dobrej sztuki nie jest tak lekko
![]() Gang Szalonych Domin lub jak wiatry z Helu niosą "ryczące 250" zaczyna coraz bardziej przyzwyczajać się do terenów leśno - piaszczysto - żwirowych i przyznam że już czekamy na kolejne FEMduro spotkanie. Kiecki wyprasowane, czekają na sierpniowy weekend ![]() Wrrrrrrr.... będzie się działo ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2010
Miasto: Rumia
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 21 godz 27 min 59 s
|
![]()
oj tak nasze Domi są naprawdę dzielne!!
no i na pewno gang przejedzie się na mazury w sierpniu - ja sie piszę |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: SH 150, Dominator 250
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 22 godz 52 min 45 s
|
![]()
Ucusiu, Dona,
chętnie skorzystam z takiej propozycji... jestem Ucku bardzo wdzięczna za Twoją zapobiegliwość w temacie mojej nauki, widać, że "matka kwoka" myśli o wszystkich swoich kurczątkach, nawet tych "jeszcze niedorobionych" ![]() zapytaj proszę chłopaków czy pożyczą mi tą DR-kę ![]() ![]() ![]() Dobra nie zanudzam... ściskam Was laski i czekam na jakieś wieści od Ucka... co, jak, kiedy, ile, z kim i wogóle o co caman ![]() pozdrosy Maciuś |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
...a nu jaho...kultura musi być...
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: B(i)BI
Motocykl: XT 600
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 20 godz 58 min 23 s
|
![]()
Jak coś będziecie robć to może i ja się w końcu załapię
![]()
![]() |
#28 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Gdynia moje miasto
Motocykl: Szafirowa Dama XT
![]() Online: 5 dni 20 godz 51 min 0
|
![]()
Ucku!!!!
czy weekend Lejdisowy w sierpniu aktualny? wybywam w dzicz w związku z czym stracę łączność z cywilizacją, a nie chciałabym aby ominęło mnie szkolenie jak zeskrobane błotko na buźkę nakładać aby właścicielka DOmina godnie prezentowała się na 2kółach ![]() daj znaka czy są jakieś szczegóły... pozdrawiam od morzaaaaa, oj wiałooooo |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Wawa
Motocykl: EXC 200, EXC 250
![]() Online: 1 dzień 13 godz 36 min 58 s
|
![]()
oczywiście aktualny
![]() ![]() ![]() jak tylko odbiorę moto z lazaretu, to natychmiast skoczę tam wytraskować nam offa (napiszę wtedy co poza piachem, śliską łąką i błotem.. ![]() spanie nad jeziorkiem (to już standard) generalnie: trening! trening! trening! i na 90% 3 weekend sierpnia Ostatnio edytowane przez ucek : 28.07.2010 o 16:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Surykatka
![]() Zarejestrowany: Jul 2009
Miasto: Poznań/3city/UK/Namibia
Motocykl: Africa Singel - Dominator
![]() Online: 6 dni 19 godz 54 min 29 s
|
![]() Cytat:
Pozwólcie drogie Lejdiski że wtrącę swoje 5 groszy, jestem przeszczęśliwa że to co się zrodziło w Kwidzynie będzie miało swoją kontynuacje. Ja podobnie jak Megi wybywam i przez najblizsze 2 tyg (licząc od piątku) nie będę miała ochoty i możliwości usiąść do kompa. Podejrzewam że przez ten czas będą tu się odbywały ustalenia burzliwe dyskusje i modyfikacje dla tego jeśli takowe będą brane pod uwagę (a chyba Królowa ![]() - ja nie umiem sobie wyobrazić takiego sptkania bez ziemiaków z ogniska i tańcy przy nim ![]() ![]() - a jak ognisko to i namioty - może uda się tym razem ulokować nas gdzieś gdzie istnieje opcja dla mniej wymagających - i pobudka w bardziej humanitarnych godzinach ![]() - Ucuś jak już będziesz wytyczać traskę to proszę byś przewidziała opcję dla uciekinierów - lub tych bardziej obolałych ![]() ![]() Moja różowiutka kiecka już wyprana ![]() ![]() O kurcze już się zaczyna wymyślanie .... ale to Lejdiskowe spotkanie i pewnie wszelkie babski zachowania pewnie będą mile widziane ![]() ![]() Organizacyjnie Dominki nie są na kostkach, i będziemy na kołach dojeżdżać jeśli w piątek to po pracy - czyli jakoś na wieczór zjedziemy. Kurcze ale będzie się działo ![]() |
|
![]() |
![]() |