![]() |
|
Rama, zawieszenia, napęd Montaż i demontaż łańcucha, zębatek, zawieszenia przedniego i tylniego, centralki i bocznej podstawki, wahacza z ułożyskowaniem. Numery ram, kierownice, rodzaje łancuchów, podnóżki, półki. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#41 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2010
Miasto: Łaziska Górne
Motocykl: Yama XT614Z Terefere, Husq. TE610ie
Przebieg: x34tys
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 2 dni 10 godz 44 min 22 s
|
![]()
Nowy ślimak to 120zł
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
przemieszczacz
![]() Zarejestrowany: Sep 2009
Miasto: Skierniewice
Motocykl: LC8, exc-f 250
![]() Online: 3 miesiące 3 tygodni 3 dni 19 godz 30 min 15 s
|
![]()
Pewnie tak, też się nad tym zastanawiałem, ale mój fachura nie ma frezarki obwiedniowej czy jak to tam się nazywa. Mówił żeby to z brązu wystrugać najlepiej. Pytanie co się wtedy zetnie jak stanie linka. Podejrzewam, że ten kwadratowy wpust na linkę się zrobi na okrągło, też lipa.
![]() |
#43 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2010
Miasto: Łaziska Górne
Motocykl: Yama XT614Z Terefere, Husq. TE610ie
Przebieg: x34tys
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 2 dni 10 godz 44 min 22 s
|
![]()
W większości motocykli (tak mi się wydaje) jest wszystko stalowe, a linkę ludziska wymieniają dopiero jak strzeli, czyli gdzieś ją zblokuje na dobre. Jest jakiś portal, teraz nie mogę znaleźć, gdzie się daje opis potrzebnego ustrojstwa, a firmy dają na to ofertę. Za jedną sztukę pewnie nikt się nie będzie chciał zabrać, ale już za 10 jest szansa. Podobnie robiliśmy w sklepie z nakrętkami na kosz sprzęgłowy do transalpów - zapytanie do kilku firm i w jednej przy 100szt. cena była na tyle mądra, że zamówiliśmy.
|
![]() |
![]() |