|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
03.09.2010, 23:00 | #1 |
Miasto: Zbiczno
Motocykl: RD04
Online: 3 tygodni 2 dni 11 godz 17 min 44 s
|
Malować czy nie malować?
Witam szanowne grono.
Prędzej czy później w życiu każdego motocyklisty przychodzi taki czas (przynajmniej u mnie), że myśli jak odmłodzić (czytaj-upiększyć) swoją maszynkę. Ja mam RD04 z 1990r, więc już leciwą, ale mechanicznie super i wigoru nie brakuje, jednak lata, polne drogi i drzewka już odznaczają się powoli na lakierze i plastikach pięknej sylwetki Królowej. Większość tras, jakimi jeżdżę to asfalt(80%) reszta to szuter i łatwy las. Co myślicie o malowaniu i innych środkach upiększających? Ja osobiście zastanawiam się nad przemalowaniem w wzór jak w DR07 (wygląd nowocześniejszy, ale jakość i detale RD04 ) Co generalnie myślicie o malowaniu motocykli? Zostawiać w oryginale? Malować na wzór oryginału? Malować jak kto czuje? Inne sposoby Ostatnio edytowane przez Moto-Bandit : 04.09.2010 o 09:30 |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|