18.08.2020, 14:24 | #1 |
Motocykl: RD03
Online: 11 godz 1 min 5 s
|
Nat czy ATas powyżej 2018 na duży wyświetlaczu.
Witam wszystkich.
Jeśli nie to miejsce to proszę o przeniesienie. Jestem tutaj swiezakiem i szukam pomocy rozmowy wsparca/ porady trochę ojcowskiej:-) Jestem zdecydowany na AT jednakże pojawia się wewnętrzna rozterka. Wcześniej jeździłem wyłącznie enduro i czekam za odbiorem prawka w związku ztym jestem zielony jak łąka. Oto kila pytań jakie mnie nurtuje. Zastanawiam się nad Afryczka i z tego co wyczytałem warto patrzeć na rok powyżej 2018 bynajmniej duży wyświetlacz. Poprawione kilka rzeczy jak skrzynia trochę zawieszenie, koła, rama, niby wyświetlacz ale z tego co tu czytam też szału nie ma. Raczej jestem zdecydowany na DTC. Jednakże z racji zapału do lasów itp zastanawiam się czy nie szukać adventure sport. I o to jest pytanie czy warto dopłacać za wyższa AT. Dodam że z założenia chce latać na jakieś wyprawy z żoną więc kufry itp w pewnie zgłoszę się do kolegi z forum. Wypady na szutry na pewno się zdążą. Kupię pojeżdżę i kupię może 2kpl opon typowo w teren. Kolejna rozterka czy zabardzo mnje nie pochłonie to wszystko bo to już jednak literek. Ale wydaje mi się że jeżdżąc ostrożnie będzie si. Co sądzicie? Dwa że już miałem 2 po żadne dzwony autem skończone kasacja. Informacyjnie. Mam 28 wiosen. 184cm wstostu i stery 95 kg na sucho. Nie dotarłem jeszcze do zakątków forum odnośnie ciuchów co warto co nie wyczytałem że tu raczej nie szczędzić. Gdyby ktoś miał jakieśpodpowiedzi to z chęcią poczytam. Być może polecicie jakiś sklep lub zestaw z Ali. Liczę na wyrozumiałość z racji swiezaka i wasze opinie. Ponieważ nie znalazłem żadnej rozmowy w podobną nym kontekście. Z racji tego że świeży na drodze może polecicie jakies dodatkowe szkolenie lub z kimś się uda spotkać i trochę pojeździć co mnie skoryguje co robię ujowo. Pozdrawiam Jakub |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|