|
Hamulce, kola, opony Montaż, demontaż i kontrola takich elementów jak: klamki, pompy hamulcowe, tarcze, klocki, zaciski, przewody hamulcowe w oplocie i bez, koła, felgi, szprychy, opony i łożyska. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
04.09.2009, 16:01 | #1 | |
Miasto: Kraków
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 16 godz 54 min 42 s
|
Fanklub opon Shinko
Cytat:
No więc tak. 1. Opony na suchym bardzo, bardzo poprawne. 2. Opony na mokrym: tutaj dużo zależy od rodzaju asfaltu. Np na A4 średnia przelotowa w strugach grubego deszczu ok 110km/h oczywiście wszystko delikatnie i bez pośpiechu. Dalej na drodze do Żywca przed zakrętem takie sobie hamowanie na łatanym odcinku powiem krótko: Kiepsko!! W mieście na mokrym dość szybko tył blokuje. 3. Szuterek, drogi leśne jak dla początkującego, OK. 4. Mokre błotko, hmmm. w ciągu 2-3 sek mamy slika. Strasznie zapycha. Moim zdaniem po przejechaniu 12500km na tylniej oponie głównie po asfaltach nie szukałem innych. Zakupiłem jeszcze raz taką samą. Przód po takim przebiegu ma się dobrze, nie jest jeszcze wyząbkowany więc narazie nie myśle o zmianie. Pozdrawiam.
Łukasz było KLE / było XRV / jest GL Ostatnio edytowane przez japur : 04.09.2009 o 16:04 |
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|