|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
16.08.2011, 15:05 | #1 |
Miasto: Puszcza Biała
Motocykl: RD07a
Online: 2 dni 1 godz 44 min 56 s
|
Chciałbym poznać...
Witam Wszystkich
Mieszkam w niedużym mieście--Ostrowi Mazowieckiej--leżącym równo(100km) po środku trasy Warszawa-Białystok. W mojej miejscowości z tego co mi wiadomo nikt nie ma Africi.Mało tego..nikt nie jeździ w stylu enduro..czyli w moim wyobrażeniu -"po wszystkim". Chciałbym poznać ludzi z Africami (oczywiście nie wykluczam innych motocykli),nie tylko w celu porównania i posłuchania sprzętu ale również jakichś wspólnych wypadów. Może jest ktoś z niezbyt dalekiej okolicy,z kim można byłoby pojeździć częściej niż raz w tygodniu. Byłoby fajnie gdyby ktoś się odezwał.Wiadomo--100km to też nie jest jakaś straszna odległość. Dodam jeszcze,że wcześniej miałem różne motocykle ale jak wsiadłem na Africę,to odżyłem.Po prostu"oddycham pełną gębą" |
|
|