|
Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
08.01.2013, 14:02 | #1 |
Slajdowiska Wagadugu_2012 czyli moja "Odyseja po Czarnym Lądzie" - Zaproszenie
Jako, że będzie tego troszeczkę (tak przynajmniej mi się na obecną chwilę wydaje) zakładam oddzielny temat gdzie będę wpisywał daty, godziny i miejsca poszczególnych slajdowisk. W końcu robione są dla publiczności czyli dla Was. Gorąco zapraszam. A na co ?
Na slajdowiska - gdzie będziemy mogli spotkać się osobiście, porozmawiać ale przede wszystkim będzie możliwość zobaczenia zdjęć, których nie pokażę w relacji, wysłuchania opowieści które jeśli wypłyną to dopiero w książce. Być może będzie również możliwość zobaczenia krótkich filmików oddających ducha tego wyjazdu. I termin: 9 stycznia 2013r., środa, Tawerna Korsarz, Warszawa, ul. Gostyńska 45. start o godz. 19.00 II termin: 2 lutego 2013r., sobota, Dom Kultury, Czarna Białostocka, ul.Kościelna 8, start o 17.00 Wszystko to oczywiście na dużym ekranie... Będą też tajemnice nie zdradzone w relacji...
|