|
Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
10.01.2013, 11:37 | #11 |
wondering soul
Miasto: Warszawa
Motocykl: KTM 690 enduro, Sherco 300i
Galeria: Zdjęcia
Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 23 godz 11 min 8 s
|
Cześć Neno,
nie dane mi było wczoraj uścisnąć Ci dłoni i pogratulować, choć przez chwilkę stałam bliziusieńko Ciebie... Zrobiłeś piękną rzecz. Przygotowaleś się do wyprawy. Ba najpierw ją wymyśliłeś, a potem zrobiłeś wszystko żeby wyszła jak najlepiej. Spełniłes swoje marzenie. Poznałeś ciekawych ludzi i miejsca. Na pewno tym wyjazdem wzbogaciłeś mocno "swojego ducha". To jest niesamowite. I powienienś być z siebie dumny, a nie takie "dyrdymały" wypisywać. Wczoraj zaraziłeś niejedną osobę pomysłem, odwagą, pokazaniem, że się da i tą pozytywną energią, o której wspomniał Gawień. To mało? To bardzo, bardzo dużo. Zdjęcia robisz fantastyczne. Widzisz w otaczającym swiecie ciekawe elemnty, których niejedna osoba by nie zauważyła. Nie koloryzujesz i nie robisz z siebie herosa. tylko mówisz jak Ci było i jak to przeżyłeś. Dla mnie to bardzo cenna i rzadka umiejetność. A gadanie i medialność - przychodzą z czasem. Tylko nieliczni mają to "od urodzenia". Z reguły trzeba zrobić ileś tam pokazów, mów żeby się "wyluzować" i przyzwyczaić. Nie wymagaj od siebie zbyt wiele. Ale też nie wycofuj się. Tylko głowa do góry i do przodu. Masz co opowiadać i nieocenioną naturalność. Reszta to detale. Dziękuję za miły wieczór. I gratuluję wyprawy Pozdrawiam