![]() |
|
Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() |
![]()
Nareszcie jeden człowiek zadał właściwe pytanie. Ja dodam od siebie, że może
koralgol powinien wymienić święcę na taką samą lecz bez literki R. Bo wszelkie znaki na niebie mówią, że niesprawna jest instalacja WN. Miernik w rączkę i do dzieła. Pomiar cewki się kłania Ja ostatnio stałem też przed wyborem zakupu świec irydowych do silnika Yamahy 9,9HP (silnik zaburtowy) tym bardziej, że były po 45 zeta za sztukę! Podobnie jak Szparag pomyślałem sobie, że za tą kaskę wymienię 3X zwykłe i dałem sobie spokój. ![]() Przy okazji polecam nowy sklep na Bródnie BIKESTAR ul Julianowska41. Pracuje tam nasz kolega z Forum. ![]()
Ale tu nie Politechnika, tu trzeba myśleć, jak mawiał pewien bosman ;-) Przestań naprawiać jak zaczynasz psuć! Ludzie, którzy twierdzą, że czegoś nie da się zrobić, nie powinni przeszkadzać tym, którzy właśnie to robią. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
gaśnie | gruby | Uklad paliwowy i wydechowy | 20 | 05.11.2013 13:51 |
montaz fajki od swiecy | Skydiverek | Regularne czynności serwisowe | 7 | 18.05.2012 00:46 |
brak iskry na świecy, moto nie gada | barthez | Układ elektryczny i zapłonowy | 10 | 16.08.2009 03:51 |
obroty na ssaniu jak jest zimny silnik | R2D2 | Uklad paliwowy i wydechowy | 14 | 07.04.2009 17:58 |