![]() |
#1 |
![]() |
![]()
w związku z lipą, którą odczuwam jeśli idzie o nawigację w smarkfonie równoległą z brakiem jakiejś sensowniejszej gotówki rozważam zakup jakiegoś starszego odbiornika Gremlina.
Chciałbym to mieć na moto i do auta na stałe i rozważam DWA warianty: 1. Jeden wariant bezmapowy /że tak go nazwę/ gdzie w krę wchodzą odbiorniki typu ETrex - gdzie CHYBA wyświetla się TYLKO track po którym mamy jechać bez tła jakim jest mapa 2. np. Garmin III Plus czy klasyczny StreetPilot /nawet są w kolorze ;D/ opcje 1 i 2 można znaleźć z okablowaniem, mapami i nawet opakowaniami oryg już za 300-400PLN pytanie czy to jeszcze robi? jest sens się w to pchać? WAŻNE - musi się dać bezproblemowo wrzucać w to własnoręcznie tworzone tracki. W 60 to nie był kłopot. nie wiem jak jest tu. ja nie mam wielkich wymagań jeśli idzie o prędkość działania - przez długo miałem 60tkę i dawała radę. nie mam zamiaru wbijać się w coś w podobie Larka. przez 2 lata 60tka NIGDY nie sprawiła mi kłopotu. Przeglądałem znany serwis aukcyjny i ceny są jak podałem. Sporo jest ofert. Kciałbym se taki telewizor założyć na GSa i do Madzi mieć na co dzień. Może ten streetpilot to nie jest zła opcja? czy jest? doradźcie kumotrzy. matjas
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Garminy na moto | Wegrzyn | Hardware | 50 | 19.05.2014 14:56 |