![]() |
|
Uklad paliwowy i wydechowy Montaż i demontaż baku, kraników , gaźników, , tłumiki , filtry powietrza i paliwa, linki, pompy paliwa elektryczne i podcisnieniowe, ustawienia gaźnika, poprowadzenie przewodów. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Tarnowskie Góry
Motocykl: RD07
Przebieg: 67000
![]() Online: 1 miesiąc 3 dni 18 godz 56 min 25 s
|
![]()
szukam,ale podobnego wątku nie znalazłem.
dzieję się tak bardzo bardzo rzadko.Ale się dzieje. dzisiaj znowu. moto zatankowane,silnik rozgrzany,w czasie jazdy nagłe łuuu. "ja mu gaz,a on mi zgasł ![]() efekt jakby zabrakło paliwa.(choć bez szarpania i przerywania) po kilku próbach kręcenia,włączam ssanie. niechętnie,ale silnik pali,powoli wchodzi na obroty. korzystając z tego że moto chodzi,kawałek jadę na ssaniu. po chwili usterka mija,wyłączam ssanie, moto chodzi normalnie. wiem że zbyt mało konkretów aby podjąć diagnozę, może chociaż poradzicie od czego zacząć.. ? |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
trampek szarpie i gaśnie w czasie jazdy | mariusz650 | Układ elektryczny i zapłonowy | 6 | 13.04.2014 16:01 |
gasnie podczas jazdy | temek | Silnik, sprzęgło, skrzynia | 5 | 08.06.2011 18:39 |
Gaśnie podczas jazdy w deszczu | klanol | Układ elektryczny i zapłonowy | 16 | 07.05.2010 22:55 |