|
Szpej turystyczny - Produkty i Porady Wszystko co potrzebne do dużej i małej turystyki |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
15.04.2014, 16:51 | #33 | ||
Miasto: mielec
Motocykl: pilnie sprzedam
Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 4 godz 50 min 41 s
|
Cytat:
Poza tym,zeby zlac taka mate woda trzebe jej zuzyc kilka litrow. A w afryce niezawsze masz taki luksus. Najlepiej mate wsadzic do wanny z woda. Tylko nie wszyscy maja wanny w domu Czasami dziurka jest na tyle mala, ze powietrze wydostaje sie tylko pod duzym cisnieniem - np pod ciezarem czlowieka. Zaklejenie nie jest problemem - daj mi swoj adres, to Ci przesle moja mate, ktorej nie moge dobrze zakleic juz od 2 lat. Dziura ma 20 cm dlugosci, zrobila sie przez przypadek i teraz jest lipa. Cytat:
W sklepie masz warunki konfortowe- plaskie podloze. Po calym dniu na motocyklu, lub po calum dniu amrszu po gorach, z plecakiem docenia sie konfort snu na macie samopompujacej. W gorach, na skalistym podlozu, gdzie czesto sa kamienie, ja biore bezwzglednie mate samopompujaca. Bo jest wygodniej i jest duzo mniejsza od karimaty. A na motocykl karimate- gabaryt mi nie przeszkadza, a jest niezniszczlana- wiec na moto jej nie przebije
|