|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
03.08.2016, 16:14 | #1 |
Gość
Online: 0
|
Północna Grecja 12.08-21.08
Gdyby ktoś chciał się przyłączyć, zapraszam. Wstępna trasa:
Warszawa-Tokaj (tam jestem do niedzieli na festiwalu wina) Tokaj-Novaci, Rumunia (po drodze Transalpina) Novaci-Haskovo, Bułgaria (tam mam nocleg) Haskovo-Sarti (Grecja, Halkidiki), tego samego dnia lub nastepnego Meteory Meteory-Korfu Z powrotem jakoś nie mam preferencji. Lubię, jak jest woda albo góry, wino, zadupie. Pewnie polecę przez Albanię do Chorwacji i stamtąd do góry wzdłuż wybrzeża. Biorę namiot, ale jakiś rozsądny hotel tez może być. Bez szczególnego zwiedzania. Dzienne przeloty 6-12h. Razem wychodzi mi ok. 5 tys. km. Tak, wiem że bedzie w ch...gorąco. Ale trochę o to chodzi Do trasy nie jestem też jakoś bardzo przywiązany, improwizacja i modyfikacje są mile widziane. |
|
|