|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
13.07.2018, 12:59 | #1 |
Miasto: Glisne
Motocykl: RD03
Przebieg: posiada
Online: 2 miesiące 5 dni 12 godz 2 min 43 s
|
Krasna Gorgany
Założę nowy temat bo i tak już kolegom namieszaliśmy w ich temacie,przepraszam
Mam na Zakarpaciu niedokończony temat który ożył przy okazji wyjazdu kolegów z sąsiedniego wątku Plan miałbym taki Chciałbym dojechać autem i zacząć tu 20180713_112522[1].jpg w ok Dowhe(ciekaw jestem w jakim stanie jest droga dojazdowa) znalazłem szlak chyba przejezdny i wyskoczyć w ok Kuk na szlak Borżawy kierując się na południe odwiedziłbym 81-letniego dziadka mieszkającego samotnie w górach u którego nocowałem na wiosnę,obiecałem mu że postaram się go jeszcze kiedyś odwiedzić Z Protyweń nad zalew i do Kołoczawy skąd grzbietem Krasnej skąd zjechać do do Ust Czornej dziurawą drogą z powrotem do Konomolska,dalej Gorgany przez przełęcz Niemiecką do Osmołody Dalej aktualnie nie mam map ale plan zakłada dojazd do Miżhirji na Borżawę i baza Myślę żeby zrealizować plan do niedzieli trzeba by ruszyć w czwartek wieczorem Mile widziane uwagi do planu Czas mógłbym wyczarować przez 3 pierwsze weekendy sierpnia edit wypatrzyłem z Osmołody dróżkę do Piskawy a później ścieżkę w kierunku Slobody dalej Senyvyrska Polyana i Miżhirja
Świeć pomimo wszystko Bierz przykład ze słońca Ma w dupie,czy kogoś razi Ostatnio edytowane przez Gilu : 13.07.2018 o 16:16 |
|
|