|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
02.01.2019, 10:00 | #1 |
nOOb
Motocykl: RD03
Online: 6 dni 6 godz 59 min 9 s
|
..transport ze wschodu Rosji do US and A
..czyli pseudo "dookoła" swiata
A było to tak. Mam znajomego motocyklistę z Colorado, który obecnie buszuje motocyklem po krainie kangurow. Odwiedzil mnie tez kiedyś w Cieszynie. I wlasnie do mnie napisał, niech wpadam do Colorado. No i......... Mysle. Jak to się logistycznie ogarnia? Jak trudne i finansowo angazujaca jest kilkumiesieczna podróż typu: -przejechać cala Rosje na wschod (ewentualnie dolaczyc jeszcze Japonie ), potem transport samaljotem (mnie i motocykla - czy to realne?) do US (a już najlepiej na Alaska, potem Kanada, potem Stany), potem spakować manatki i nazad w jewrapu...... Z czym to się je i jak to się ogarnia? Bo o ile w Rosji kilka razy byłem, to wszelkie transporty lotnicze itp. to dla mnie calkowita nowość, a tez w ogole nie wiem, jak jest z wiza oraz wrimiennym wwozem do US.... Ktos cos? |
|
|