|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
27.02.2020, 15:14 | #1 |
Ajde Jano
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
Online: 9 miesiące 5 dni 3 godz 8 min 21 s
|
Wyprawa do Siedlec
Cześć, przygotowuję się do wyprawy do Siedlec. Napiszcie proszę co kupić do smarowania łańcucha. Robiłem to bardzo dawno temu i nie chciałbym wpaść w kłopoty z powodu nienasmarowanego napędu. Próbuję też zmontować jakoś nawigację aby poruszać się w interiorze w pobliżu miasta. Mam zamiar przedzierać się na południe, bo tam podobno ma być cieplej i mam na to dwa dni. Mam nadzieję że dam radę, bo wyprawa jest na lekko, zasadniczo zabieram tylko to co da się wziąć na siebie. Początek wyprawy w tą sobotę o 7 rano.
Co ciekawego jest do zobaczenia w sąsiedztwie, może coś przeoczyłem z interesujących miejsc?
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
|
|