Cytat:
Napisał Dzieju
Dubel , badania trwały więc i spostrzeżenia mogą się nieco zmieniać.
Pooglądałem też nieco wykresów z prac ładowarek w tym automatycznych i tańszych i droższych.
Możesz mieć swoje zdanie , czy ja ci bronię?
|
Oczywiscie ze nie bronisz, jednak wypowiedzi tak zdecydowane i jednoznaczne o Ctek jesli nawet go nie miales w rekach sa dosc groteskowe i zucaja mocny cien niepewnosci w stosunku do calego Twojego testu.
Po za tym kazdy kto mial kontakt z prostownikiem transmormatorowym wie ze wraz z wzrostem A musi wzrosnac V i tu zasilacz laboratoryjny ma ogromna przewage bo w nim mozna dowolnie regulowac natezenie i napiecie.
Co do Ctka to o ile moge zrozumiec twoja niechec z powodu braku wyswietlacza i nieufnosc do sygnalizacji diodowej, o tyle ciezko mi pojac taka niechec i z gory skazywanie na to ze jest gorszy/zly ze wzgledu na wyzsza cene. Jak wiadomo CCC (Cena Czyni Cuda) ale jej wyzsza wartosc czest (nie zawsze) wskazuje na lebsze wykonanie , lepsze komponety itd. Ctek jest bezpieczny w uzytkowaniu, robi swoja robote znakomicie, ma 5 lat gwarancji, dziala bezproblemowo wiele lat. Jakosc i prostota uzytkowania tych produktow jest doceniona na calym swiecie wiec nie byl bym n Twoim miejscu tak stanowczy w detronizowaniu marki tylko i wylacznie z powodu ceny i twojej nie znajomoci z produktem