![]() |
#61 |
Gość
Online: 0
|
![]()
@wilczyca
Opowiedz prosze, dlaczego zakotwiczylas na wyspach tylko na kilka miesiecy? Przecie byla frajda z jazdy w szalenczym ruchu ,praca,przygoda,pod presja czasu ,nowe otoczenie i zdziebko inna kulturowosc... No co sie stalo ![]() Zawsze ciekawi mnie,dlaczego te same warunki jednych motywuja a innych zniechecaja. Podzielisz sie subiektywnymi wrazeniami? pozdrowienia |
![]() |
![]() |
#62 |
![]() |
![]()
Odpowiem za Karolę:
Bo w Londynie nie ma "Piwa w Bielsku". To uzależnia bardziej niż dragi! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2011
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 1 dzień 22 godz 57 min 46 s
|
![]()
Ok, ok… będę kontynuować
![]() Zipo. To jest dosyć dobre pytanie. Chociaż też niespodziewanie osobiste ![]() ![]() A ja tymczasem, borem, lasem… pomyślę, o czym Wam opowiedzieć… DSC08873 (Medium).JPG
![]() |
#64 | |
|
![]()
Właściwie mam coś dla Was. Szybkie streszczenie mojej sytuacji parę tygodni po przyjeździe do Londynu... Fragment spowiedzi.
Cytat:
DSC09863 (Medium).JPG kszykszyyyy 5-1-7 5-1-7 kszyykszyyyyyy blablablablablablablablablaaaaa bla blabla blablabla blaaaaa OK? kszyyyy kszyyy Hir 5-1-7 yyyyy sejit egen plis kszyyykszyyyy kszykszyyyy 5-1-7 5-1-7 kszyykszyyyyyy BLABLABLABLABLABLABLABLABLAAAAA BLA BLABLA BLABLABLA BLAAAAA OK? kszyyyy kszyyykszyy... 5-1 7 yyyy kszykszyykszyyy roger roger kszyyykszyyykszyyy k... że co?! tryyy tryyy.... - halo? - o, Magda odebrała, pewnie właśnie dostarcza paczkę... - hej Magda, słyszałaś może co Bill do mnie mówił przez radio? - taaak, masz mieć ze sobą ID jak będziesz wchodzić do chłopaków z Citigroup, 25 Canada Square. - Dzięki Madziu, wiszę Ci flaszkę wina wieczorem... Trzymaj się. - Nie ma sprawy. Pa.
![]() |
![]() |
#65 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: Kamieniec Wrocławski
Motocykl: XT660Z-konik garbusek
Przebieg: Ł
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 6 dni 12 godz 12 min 10 s
|
![]() ![]()
![]() |
#66 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2011
Miasto: Mysiadło
Motocykl: xt660r
![]() Online: 3 miesiące 2 dni 1 godz 5 min 50 s
|
![]()
ano ano
![]() też się wkręciłem ![]() widać, że fragmenty opowieści trafiają do różnych odbiorców. ech, gdyby tak zebrać w całość ![]() pięćjedensiedem.....piszszsz, piiiszszszszsz.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
|
![]()
Właśnie próbuję, tupku. Mam bałagan w szufladach, taka ja. Powyższy tekścik o tyle specyficzny, że odzwierciedlający mój wtedejszy nastrój dokładnie
![]() Fajnie, że są jacyś czytacy.
![]() |
#68 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2011
Miasto: Mysiadło
Motocykl: xt660r
![]() Online: 3 miesiące 2 dni 1 godz 5 min 50 s
|
![]()
myślę, że czytaczy jest znacznie więcej
![]() jacy tacy czytacy nie zawsze są pisaci ![]() lubię jak opowieść się snuje, jak fragmenty odkurzają się z szuflad. to prawie jak opowieść ogniskowa, opowiastka niby. gdy się kończy, słońce wschodzi, nikt nic nie mówi... ale i nikt nie wstaje jeszcze. ogrzewam się i słów czekam. ciepłe pozdrufki tup |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
....OLEJ....
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: Pniewy-Londyn
Motocykl: RD07a
Przebieg: 6006 km
![]() Online: 1 miesiąc 4 tygodni 1 dzień 17 godz 45 min 3 s
|
![]()