|
![]() |
#1 |
Stary nick: Kacior
![]() |
![]()
Gratulacje. Świetny motocykl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Odpalony
![]() ![]() Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Michał
![]() |
![]()
Ceny tych moto są dość sensowne w porównaniu do CRF (oczywiście kwestia wieku sprzęta). Dlatego sam się ostatnio zastanawiałem nad Katem 9XX..ale na szczęście przypomniałem sobie jego charakter i obsługowość..a było blisko
![]() Łukasz Ty to łowcą okazji jesteś i chyba masę funu daje Ci grzebanie w tych maszynach. Podziwiam szczerze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: Kamieniec Wrocławski
Motocykl: XT660Z-konik garbusek
Przebieg: Ł
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 6 dni 12 godz 12 min 10 s
|
![]()
Łukasz ,ja tam z fotek widzę,że z fosy go wytargałes
![]()
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
Znasz te okolice Ravi
![]() Choć trochę się zmieniły przez te 10 lat jak opuściłem Wro. Tak, lubię grzebać w KTM'ach i sprawia mi to frajade. W tamtym tygodniu kupiłem fajne LC4 z 2004 roku. 3 właścicieli od nowości, 24tys. km przebiegu i książka serwisowa do końca ![]() Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
Już ma nowego właściciela, ale została w okolicy
![]() ![]() Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
Wyszedłem dzisiaj pstryknac sobie fotkę bo jeszcze się nawet nie przejechalem a i dzisiaj nie dam rady się przejechać. Muszę jeszcze raz pompę wyciągnąć po delikatnie się poci paliwem na oringu z wtyczki zasilającej pompę. Wszystko ma być tip top i nie zostawię tego tak.
Wczoraj budowałem wiatę, kolejne 5 dni mam już obłożone innymi zadaniami i o moto będę mógł pomyśleć za tydzień dopiero. ![]() Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: Kamieniec Wrocławski
Motocykl: XT660Z-konik garbusek
Przebieg: Ł
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 6 dni 12 godz 12 min 10 s
|
![]()
Brzydkie te 950 i 990 ale kuszą
![]()
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
Dzisiaj mogę trochę napisać o roznicach między 950 a 990 bo w końcu była okazja polatać.
W mocy jest delikatny plus dla 990. Na drugim biegu lepiej bardziej ochoczo wstaje do pionu niż 950. Ma większy zakres obrotów użytecznych niż 950. 950 na seryjnych wydechach nie dało się zejść ponizej 3tys. obr bo szarpała. 990 na wtrysku jest bardziej ugładzona. 950 to szarpiące bydlę, które chcesz żebyś odkręcał manetke i wyciskał z tego siódme poty. Nowsza ma więcej kabli i elektroniki bo to wtrysk. 265mm jednak czuć w terenie jak lepiej pracuje. Pozwala na więcej. Niestety z garażu już nie wycofam w butach crossowych siedząc na moto mimo 188cm wzrostu. Długo się zastanawiałem co zostawić i wybór padł na 950 bo mam już sporo zrobione pod siebie. Jest bardziej Old school bo ma gaźnik co mi też bardziej pasuje. Jestem trochę staroświecki mimo 32lat na karku. Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Cross Country 10 maj dla dzików !!!! | JOJNA | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 0 | 06.05.2009 01:26 |