![]() |
![]()
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#31 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Sanok
Motocykl: EXC, ST 1300
Przebieg: rośnie
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 5 dni 6 godz 30 min 37 s
|
![]()
Będę w Torbole pod koniec czerwca. Wyjazd typowo rowerowy szosa i XC. Całą rodzinką. Jorge może będzie okazja się spotkać.
Wysłane z mojego RMX3085 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#32 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Gdynia
Motocykl: NAT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 10 godz 25 min 40 s
|
![]()
Policz sobie https://www.campingnanzel.it/en/prezzi/
Polecam Pitches A - bezcenne - namiot rozbity 2 metry od Gardy. D Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
![]() |
![]()
Kimałem niedawno w miejscowości Vöcklabruck lecąc do Italii. Hotel Auerhahn (centrum). Ale my lecieliśmy przez Brenner a to się trochę nie spina z trasą powyżej. Gdybyś zmieniał wizję dojazdu to to miejsce jest ok.
Tak na marginesie: ten hotel to prawdziwy labirynt. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#34 |
![]() |
![]()
Podepnę się pod wątek. Będę nad Gardą w maju, w południowej części. Biorę swoją szosówkę. Pomyślałem, że to może być też.dobra okazja aby spróbować e-MTB. Ma ktoś sprawdzone wypożyczalnie w tej części jeziora? A może warto abym podjechał trochę samochodem na północ i tam będzie fajniej na e-MTB?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]() |
![]()
Na północy jest zagłębie. Torbole, tam wypożyczalni więcej niż burdeli w Mikulovie. Trasy bajki. Względnie trochę bliżej po prawej stronie Malcesine i też dobra baza wypadowa na mtb.
Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka
![]() |
#36 |
![]() |
![]()
być może zadam /również Tobie, Łuki/ to pytanie w dziale 'Dryndą po krzaczorach' ale na ile trudne jest zorientowanie się dokąd jechać w góry po przyjechaniu do takiego Torbole.
oczywiście jako stary czarnuch nie mam problemu nawigacyjnego ale jeśli są trasy 'fajne i fajniejsze' to mając dwa trzy dni z szarpanego urlopu przy okazji /jak to u mnie i u wielu bywa/ warto pojechać jednak gdzieś gdzie 'warto' a nie gdzie jest 'byle jak'. podpowiesz coś jako bywalec? jak pisałem - powielę temat w odpowiednim dziale.
![]() |
#37 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Gdynia
Motocykl: NAT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 10 godz 25 min 40 s
|
![]() Cytat:
https://youtu.be/IOEGRBtEqRA Pozdrowienia, D Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Autobanned.
![]() |
![]() Cytat:
Jak byliśmy 7 lat temu bez dzieci - to na 5 tygodni Tajlandii>Malezji>Birmy wziąłem plecak 7.5 kg, a Hanka 5.5 kg. Dziś mamy prawie największy kojber na dachu ![]() ![]() ![]() Moja pierwsza - jest minimalistką - jej poza materacem mało rzeczy potrzebne do życia. Materac niestety mamy z tych najlepszych ![]() W każdym miejscu sprawdzanym przez nas okres najmu wynosił min 7 dni i musiał rozpocząć się w sobotę. Pewnie mały namiot postawisz na krócej. Warto jednak napisać wcześniej - odpowiadają po włosku - czyli kiedy im się podoba, w kilku miejscach obsługa była okazjonalnie (w weekendy). Uwaga - apartamenty oddalone np. 1 km od jeziora są w cenie pola namiotowego nad jeziorem! |Chętnie - zawsze chętnie - ale ja zaczynam od 16.07
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Sanok
Motocykl: EXC, ST 1300
Przebieg: rośnie
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 5 dni 6 godz 30 min 37 s
|
![]()
Jorge jednak się rozminiemy. Będziemy 10 dni. Plany mam na ten wyjazd ambitne.
Wysłane z mojego RMX3085 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#40 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() |