![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#61 |
![]() |
![]()
Ciągle żyje nadzieją na Bajkał ,
miał być tez Władywostok i prom Korea, niezapowiedziana wizyta u familii ![]() było już prawie to wyje.. covid, a teraz całe to bagno. Korea zaliczona pozostał Bajkał. Nigdy nie mów nigdy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2017
Miasto: WGM
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 tydzień 2 dni 6 godz 39 min 49 s
|
![]()
[QUOTE=Władek;870766]
W przyszłym roku planuje powtórkę nad Bajkał, może i Chiny po drodze. Jak Ci tysiąc km dziennie nie straszny to zapraszam do dyskusji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
![]() |
![]()
musisz założyć jakiś klub 1000+ na forum
![]() wtedy będzie wiadomo kto jest kto ![]()
![]() |
#64 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Miasto: Dublin
Motocykl: RD07
![]() Online: 10 godz 29 min 31 s
|
![]()
Witam . Dawno tu nie zaglądałem , a tu proszę - mój “ temat” . Byłem w Rosji w 2023 i 2024 , pierwszy raz 7 tygodni , drugi raz cztery tygodnie . Szkoda , że wcześniej nie było chętnych ( chyba za sprawą mainstreamu) do odwiedzenia Rosji . Zapuściłem się na Syberię nad Bajkał , odwiedziłem polską wieś Wierszynę , pogadałem z ludziskami i byli dość mocno zaskoczeni , że Polak ich odwiedził . Twierdzili , że już od czasu najpopularniejszej choroby światowej bardzo , ale to bardzo rzadko Polacy odwiedzają Wierszynę. Od czasu rozpoczęcia operacji specjalnej to byłem chyba pierwszym w 2023 roku . Zapuściłem się aż pod samą mongolską granicę ( interesowało mnie zwiedzenie Buriacji , oraz Arszan ) . Podobało mi się tak bardzo , że pojechałem drugi raz . Mógłbym pisać i pisać , ale napiszę tylko , że podobało mi się jeszcze bardziej i już kombinuję nad trzecim wyjazdem . Zdjęcia i video same się bronią przed ogólną propagandą jaką jesteśmy karmieni . Często widzę grymas zawodu na twarzach ludzi , którym czasem podczas rozmów opowiem i pokażę , że właśnie TAM byłem i jest inaczej niż na oficjalnych stronach gov.pl. Trudno jest znaleźć “ odpolitycznionego” , rozumnego kompana do takiej podróży . Mnie zainspirowali goście , którzy pojechali do Magadanu w 2916 roku ( na YT jest materiał ) . Wszystko jest możliwe Panowie , to do tych , którzy planują podróż do Rosji .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2021
Miasto: Wawa
Motocykl: CRF1100
Przebieg: 77000
![]() Online: 1 tydzień 4 dni 22 godz 7 min 10 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2010
Miasto: Wlkp
Motocykl: Prawdziwa przygoda XRV 750
Przebieg: od nowa
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 1 dzień 3 godz 45 min 28 s
|
![]() Cytat:
Czy ksiądz Karol jest jeszcze w Wierszynie ? Byliśmy w Magadanie, ale równo 900 lat wcześniej od podanej daty ![]()
![]() |
![]() |
#68 |
![]() |
![]()
@ Vanderdecken, leciałeś to wszystko z IR na kołach, w jakich miesiącach byłeś.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
LS2 co sądzicie? | buli | Kaski | 27 | 03.05.2013 09:31 |
Co sądzicie ? | Kubaandcom | Kaski | 2 | 19.11.2012 22:17 |
Heidenau - co o tym sądzicie | wojtek II | Hamulce, kola, opony | 20 | 10.05.2012 12:45 |
STOP co o tym sądzicie? | Kazmir | Układ elektryczny i zapłonowy | 8 | 05.03.2011 08:23 |