![]() |
|
Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#51 |
![]() |
![]()
Ja muszę się jednak wytłumaczyć. Brzydko napisałem.
![]() |
#52 | |
![]() Zarejestrowany: Dec 2019
Miasto: Zamość
Motocykl: .
![]() Online: 1 tydzień 5 dni 4 godz 55 min 8 s
|
![]() Cytat:
obierasz tylko kierunek "na Rumunię" i wio... (tak wiem wszyscy jeżdżą "Do Rumunii" ![]() Nie ogarniam takich pytań jakby "ludzie z fejsa" wiedzieli lepiej co Ciebie interesuje, a co nie , co lubisz, a czego nie, gdzie byłeś , a gdzie nie, itd... itp... Dla mnie to taki krzyk rozpaczy: KUPIŁEM MOTOCYKL I CO TERAZ ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
![]() |
![]()
Rozi73
![]() Nareszcie jakiś głos prawdy |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | ||
![]() Zarejestrowany: Dec 2020
Miasto: Dublin
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 dzień 10 godz 7 min 4 s
|
![]()
Hej, nie ma problemu
![]() ![]() Cytat:
![]() Byłem 2 razy ale tylko w Bukareszcie. Miło wspominam Cytat:
Zadałem normalne pytanie czy noclegi nad Adriatykiem w Czarnogórze będą.oblegane w lipcu i czy lepiej zarezerwować wcześniej? To chyba normalne pytanie dla kogoś.kto tam nigdy nie był? Widzę, że część z was zachowuje się jakby zaliczyli Paryż Dakar czytając gwiazdy, jedząc padline, pijąc wode z kałuży i odpoczywając na kamieniu... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Bez obrazy ale to wróżenie z fusów jak będzie wyglądać obłożenie noclegów w Czarnogórze w lipcu. Pojedziesz, zobaczysz. Byłem w lipcu i w jednym miejscu bez problemu znaleźliśmy miejscówki dla 20 osób a to samo miejsce kilka dni później na powrocie było zabite.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2020
Miasto: Dublin
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 dzień 10 godz 7 min 4 s
|
![]()
Dzieki, damy rade
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
![]() Zarejestrowany: Jan 2023
Motocykl: Transalp 650 RD11
![]() Online: 1 tydzień 2 dni 11 godz 13 min 21 s
|
![]() Cytat:
Drugi wyjazd też z tą apką, ale szukać było gorzej. Trzeci - po straceniu ponad 150PLN na próby poszukania stacji paliw zakupiłem ich kartę sim - ONE. I korzystając z internetu, przez booking, na spokojnie koło południa zgrubsza ustalałem dokąd dojadę a tak koło 17 szukałem dokładniej i rezerwowałem. Zawsze znajdowałem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
![]() |
![]()
Ogólnie temat zaje...ty to jak pytać z kim mam się żenić.
![]() Nie było po czym jeździć, co nas interesuje, gdzie spać itd. ale opier...ć to jest ok. ale przecie to dopiero pierwszy dzień wiosny ![]()
![]() |
#59 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2019
Miasto: Leśna Dzicz
Motocykl: KTM R
Przebieg: jest
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 4 dni 5 godz 7 min 53 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Łódź
Motocykl: TA,RD04
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 4 godz 51 min 10 s
|
![]()
Kolego Para chciałem zapytać Cię jak wybrałeś Maroko i Madagaskar
skoro tam byłeś. I proszę nie odbieraj mojego wpisu jako złośliwości, --to ciekawość. A dodatkowo chciałem Ci podziękować za taki wątek ""'Brak pomysłu.................pomóżcie" bo sprowokował wielu forumowiczów do wypowiedzi na lekko uśpionym FORUM Wsiadaj na motocykl i jedź ""na słońce""--południe. Dodatkowo powiem że ::: wsadź motocykl do busa i wyjmij za Mostarem, wcześniej jest nuda, skorzystaj z wątków Ponckiego o wyprawach na Bałkany. W Grecji możesz spać w namiocie na plaży . Szerokiej drogi i PRZYGODY. ciał |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Pomoc w diagnozie - brak zapłonu na niskich obrotach/brak reakcji na regulację śrubą mieszanki | Wasyl91 | Uklad paliwowy i wydechowy | 4 | 14.04.2023 17:00 |
Problem z Garminem Zumo-pomóżcie | Ronin78 | Hardware | 9 | 19.06.2020 22:15 |
Pomóżcie wybrać Buzer | Baza | Ciuch Afrykańczyka | 49 | 11.03.2018 21:33 |