25.01.2014, 21:35 | #42 |
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 1 dzień 22 godz 57 min 46 s
|
Mygosiu, ciekawe to to, rozwiniesz w paru słowach?
26.01.2014, 18:30 | #43 | |
Miasto: Podlasie
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 2 miesiące 2 tygodni 6 dni 21 godz 51 min 11 s
|
Karola - ktoś mi polecił kilka dni temu książkę o medytacji [chodziło o moje nawracające kłopoty ze spaniem - ostatnio staram sie "uprawiać" jakies relaksacje itp], konkretnie tą:
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/15258...erazniejszosci I z ciekawości czytałam o czym to - i trafiłam właśnie na termin "uptime" - oczywiście wygooglałam co to za stwór, bo pierwszy raz to widzę na oczy Przykładowy cytat: Cytat:
|
|
26.01.2014, 22:28 | #44 |
Miasto: gubin
Motocykl: RD04
Przebieg: 70000
Online: 2 tygodni 5 dni 11 godz 51 min 5 s
|
Up-time wyłączamy swoje myśli. Zatrzymywane są obrazy oraz dialog wewnętrzny.
Q..wa,...też tak kiedyś miałem jak pracowałem w niderlandach,od tej chwili tylko trava |
27.01.2014, 00:54 | #46 |
Miasto: Ponownie Kotlina Kłodzka :D
Motocykl: RD07 mit VW parts :D
Online: 2 tygodni 4 dni 15 godz 9 min 23 s
|
Overtime to nadgodziny...
27.01.2014, 01:07 | #48 |
Fazi przez Zet
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
Online: 9 miesiące 1 tydzień 3 dni 2 godz 42 min 54 s
|
Ech, Kobiety to maja sie dobrze, szrekowe oczyska i po sprawie....
a my faceci? zmyslasz policjantce historie, o Zonie/Dziewczynie, o jakichs kwiatach, ze domek maly budujecie i ze bedzie dzidzia, i ze lecisz z pracy do domu obiad zrobic bo zmeczona z pracy wroci... oczywiscie historia musi sie kupy trzymac bo inaczej mandat razy dwa... jak zaczniesz skamlec to mandat razy 3... ciagle wypatruje tego rownouprawnienia o ktorym sie tyle gada wokolo ale jakos nic sie nie zmienia, nawet w Anglii czekam na ciagi dalsze, fajflansewen - kip going....
27.01.2014, 01:55 | #49 |
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 1 dzień 22 godz 57 min 46 s
|
uptime... czasem w offie się zdarzy, prawda? I własnie pod koniec kurierowego dnia też może... hm...
To teraz trochę poza życiem w ramach 5-1-7. Czyli poza ramami... weekendowo. widzieliście już wyposażenie weekendowego kuferka. Coś do jedzonka, coś do picia... coś przeciw nadmiernemu słonku. Zbieramy ekipę i ruszamy się trochę odmieścić. Ulubione miejsce Magdy: nad wodę! No to lecimy nad morze... a właściwie nad Lamansze... Całkiem niedaleko Dover, St Margaret's at cliffe Mamy fajne zestawienie moturowe... DSC09030 (Medium).JPG Niektóre hondy nie lubią autostrad, dlatego lecimy mniejszymi nitkami. Zahaczamy po drodze o Canterbury... A na parkingu jeden z cukiereczków... Ale czas ruszać w stronę przestrzeni, która na nas czeka... A może ja na nią czekam? Widok na port w Dover... Brama między Tam i Tu. Promy... Eh... Bywało pięknie... Są tam takie miejsca, które czekają na Ciebie. Ale do których bywa daleko z Betonowego Świata. Póki było cieplutko i moja przygoda ze służbowym użytkowaniem motocykla dopiero się rozpoczynała, były siły i chęci, żeby w szósty dzień wsiadać na rumaka i pędzić właśnie Tam. Wyjechać Z. W końcu cóż to jest 130 km w jedną stronę? A jednak odległości są pojęciem względnym. Sami wiecie kszkszyyykszyyy 5-1-7 5-1-7 Będziesz pracowała w weekend? Możesz zarobić duuuużo kasy, naprawdę. Nie? Jak będziesz pracować w sobotę, to w poniedziałek dam Ci naprawdę dobry kurs... kszykszyyyykszyyyyyy Kszsz Tu 5-1-7. Nie mogę pracować w weekend, mam inne plany. Ale chętnie wezmę ten dobry kurs poniedziałkowy kszkszyyyy kszykszyyyy 5-1-7 5-1-7 tak nie mogę... to nagroda za pracę w weekend. kszkszzyyyyy kkkkszyyyy Tu 5-1-7 roger, roger. Trudno. Baj. Kszyyyy
27.01.2014, 22:57 | #50 |
dobre