|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: SH 150, Dominator 250
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 22 godz 52 min 45 s
|
![]()
Ucusiu, jesteś zachęcająca
![]() ![]() Twój pomysł jest zaje....biaszczy... do tego czasu albo wygram te 100 tysi w Radiu Zet albo w totka i na pewno będę mogła kupić jakiegoś malucha do "noszenia" takiego pampersa jak ja ![]() ![]() W każdym razie rezerwuję sobie taki weekend... nareszcie babskie spotkanie... może zorganizujemy sobie naukę makijażu, malowania pazurów, robienia masażu (chyba Elutka skończyła jakiś zaawansowany kurs ![]() ![]() Tak czy inaczej jestem za!!! tzn 3XTAK Pozdro Maciuś |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
![]() Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
![]() Cytat:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M2014652 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]()
Rambolku, czy sądzisz, że to byłby dla mnie dobry motocykl
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]()
No i chu..j, musztarda po obiedzie...
A Szynszyl mówił, bierz i się nie zastanawiaj... chciałam dziś poprosić grupę z Krakowa o obejrzenie błotoryja a tu dupa!! szast, prast sprzedało się chyba było... ![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: Gliwice
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 4 dni 5 godz 44 min 45 s
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: Wrocek
![]() Online: 3 tygodni 15 godz 5 min 45 s
|
![]()
Knuj Ucuś knuj
![]() ![]() Nic nie sprawia mi ostatnio takiej frajdy jak offfowe latanie w kiecce ![]() ![]() ![]() a niedługo to Mistrzostwa Świata będą dopasowywać do naszych mityngów ![]()
...a jednak można żyć bez powietrza... Ostatnio edytowane przez Roomyanek : 01.07.2010 o 23:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Surykatka
![]() Zarejestrowany: Jul 2009
Miasto: Poznań/3city/UK/Namibia
Motocykl: Africa Singel - Dominator
![]() Online: 6 dni 19 godz 54 min 29 s
|
![]() Cytat:
Pozwólcie drogie Lejdiski że wtrącę swoje 5 groszy, jestem przeszczęśliwa że to co się zrodziło w Kwidzynie będzie miało swoją kontynuacje. Ja podobnie jak Megi wybywam i przez najblizsze 2 tyg (licząc od piątku) nie będę miała ochoty i możliwości usiąść do kompa. Podejrzewam że przez ten czas będą tu się odbywały ustalenia burzliwe dyskusje i modyfikacje dla tego jeśli takowe będą brane pod uwagę (a chyba Królowa ![]() - ja nie umiem sobie wyobrazić takiego sptkania bez ziemiaków z ogniska i tańcy przy nim ![]() ![]() - a jak ognisko to i namioty - może uda się tym razem ulokować nas gdzieś gdzie istnieje opcja dla mniej wymagających - i pobudka w bardziej humanitarnych godzinach ![]() - Ucuś jak już będziesz wytyczać traskę to proszę byś przewidziała opcję dla uciekinierów - lub tych bardziej obolałych ![]() ![]() Moja różowiutka kiecka już wyprana ![]() ![]() O kurcze już się zaczyna wymyślanie .... ale to Lejdiskowe spotkanie i pewnie wszelkie babski zachowania pewnie będą mile widziane ![]() ![]() Organizacyjnie Dominki nie są na kostkach, i będziemy na kołach dojeżdżać jeśli w piątek to po pracy - czyli jakoś na wieczór zjedziemy. Kurcze ale będzie się działo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Wawa
Motocykl: EXC 200, EXC 250
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 dzień 13 godz 36 min 58 s
|
![]() Cytat:
![]() - ognicho z dodatkami będzie + pokazy filmów i zdjęć (tańce - myślę, że w zależności od nastroju i potrzeb serca) - wykład - wstep teoretyczny (myślałam o piątku wieczorem, ale dobrze aby wszyscy byli - zobaczymy) - o namioty zapytam, jeśli będzie zgrzyt, postaram się znaleźć inne miejsce - pobutka.. hm.. no dobra - niech będzie trochę później ![]() ![]() - offik i ćwiczenia w piaskownicy (nawet nie będę mówić KTO tam ćwiczył i przed JAKIM rajdem.. ![]() - oponki przecierpię ![]() trzymam z Wami kontakt sms |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Miasto: Polska poł.-wsch.
![]() Online: 4 tygodni 1 dzień 22 godz 35 min 55 s
|
![]()
"Małż" mówi ,że mnie puści i nawet dziećmi się zajmie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2010
Miasto: Rumia
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 21 godz 27 min 59 s
|
![]()
Królowo, my na miejsce spotkania nie wozimy sprzętu na przyczepie, a zatem jakoś trza dojechać na Dominach
![]() wybywam na 2 tyg i nie będzie mnie na necie, ale na nasz weekend melduje się ![]() świetnie będzie znowu z wami podziałać i nauczyć się czegoś nowego pod fachowym okiem, ale kochane Lejdisy pamiętajcie, że to nasz towarzyski forumowy wyjazd, więc zabawa musi być!!! |
![]() |
![]() |