![]() |
![]()
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#21 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2009
Miasto: Radom
Motocykl: RD04
Przebieg: 68000
![]() Online: 3 tygodni 18 godz 47 min 49 s
|
![]()
Chyba normalnie i ja pojadę z moją połówką
![]() ![]() Znacie jakąś miejscówę gdzie można przeleżeć z piątku na sobotę w okolicach tegoż historycznego wydarzenia ![]() ![]()
![]() |
#22 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: Częstochowa
Motocykl: RD07a
Przebieg: 53kkm
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 4 dni 21 godz 57 min 6 s
|
![]()
ja z moją połówką "koleżanką małzonką" lecimy na Grunwald ale z Częstochowy będziemy startować dopiero w sobotę 17.07 rano około 8-9 godziny bo rano o 7.30 nasza córa ma autokar którym wyjeżdza na obóz wiec wcześniej nie damy rady wyjechać. ( dziecko do autokaru a my na Afryczke i w drogę )
Z Grunwaldu jedziemy się poszfendać nad morze, troche kaszuby a kończymy na mazurach bo 23-25 piknik country w Mragowie, wieć jakby ktos się pisał w tym terminie na takie kręcenie sie w tych okolicach to niech daje znać. Hejka |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Centrum Sterowania Kosmosem
Motocykl: RD07
Przebieg: słuszny
![]() Online: 1 tydzień 5 godz 24 min 13 s
|
![]()
Mogę się podłączyć do was.
Jestem z Wielunia najwcześniej o 11 wyskoczę... Możemy się spotkać np. w Piotrkowie Tyle że ja weekendowo tylko, Seamen, wpisuję się do Ciebie na listę... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Centralny Jarek
![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: Bydgoszcz
Motocykl: RD07, RD07a, RD07a, LC8, LC4, DRZ, K100, XL600LM
![]() Online: 3 miesiące 2 tygodni 6 dni 19 godz 10 min 36 s
|
![]()
Ja ruszam 12 i mam czas tylko do 14 niestety, ale chcę to zobaczyć jeszcze bez tłumów. Biorę namiot i zobaczymy na miejscu gdzie będzie możliwość przekimania.
Ewentualnie możliwość wyjazdu dzień wcześniej czyli 11 późnym popołudniem. Jak ktoś by chciał się dołączyć będzie miło. Ruszam z Bydgoszczy Chłopaki z chorągwi uczestniczących w bitwie napiszcie czego się można spodziewać od początku tygodnia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD07a
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 1 godz 39 min 47 s
|
![]()
Plan jest taki
-od 8 lipca przyjeżdżają ludzie z "kwaterki" czyli budują obozy itd -w niedziele 11 zazwyczaj te prace się kończą. -we wtorek pod wieczór zaczynają się wymogi historyczności czyli ludzie wskakują w ciuszki z epoki i zaczyna się impreza na całego. -w ciągu dnia są rożne zabawy link do forum z opisem co gdzie i kiedy się dzieje http://www.freha.pl/index.php?showforum=255 -w czwartek wieczorem jest największa impreza dla uczestników w piątek teoretycznie jest prohibicja ze względu na uczestników bitwy a w sobotę nie wszyscy mogą poimprezować bo w niedziele trzeba się zwijać. Jakby co 788-834-462 najpierw proszę wysłać mi SMS-a o której mam włączyć telefon ![]() ewentualnie szukać chorągwi ks. Siemowita mazowieckiego wielki kurczak powinien wisieć. Pole namiotowe jest po drugiej stronie pomnika ogarniają je harcerze ale nie wiem jak z dostępnością ale okoliczni rolnicy na pewno z chęcią na flaszkę zarobią. Na kwaterkę pod dachem nie ma co liczyć w styczniu już wszystko było zajęte
Pas zieleni to także pas ![]() Ostatnio edytowane przez Kici : 05.07.2010 o 11:48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: Kamieniec Wrocławski
Motocykl: XT660Z-konik garbusek
Przebieg: Ł
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 6 dni 11 godz 31 min 4 s
|
![]()
Chyba też pojadę,do zobaczenia na polach Grunwaldzkich
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Warszawa-Wesoła
Motocykl: RD07
![]() Online: 2 tygodni 6 dni 3 godz 24 min 48 s
|
![]()
Seamen mi się też wyklarował wyjazd. Niestety nie na Afri bo jadą ze mną jeszcze dwóch kumpli, ale będę. W czwartek odezwę się do Ciebie na kom.
Pozdrawiam
![]() |
#28 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2010
Miasto: Wlkp
Motocykl: Prawdziwa przygoda XRV 750
Przebieg: od nowa
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 1 dzień 5 godz 29 min 51 s
|
![]()
seaman co jest jeszcze ciekawego wartego zobaczenia w okolicy ?
Chcę z domu wyjechać o 5 rano by w miarę być na miejscu i coś jeszcze zaliczyć . |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
taaak, świeży- od listopada 2004...
![]() |
![]()
Seaman, marynarzu słodkich wód
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2010
Miasto: Wlkp
Motocykl: Prawdziwa przygoda XRV 750
Przebieg: od nowa
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 1 dzień 5 godz 29 min 51 s
|
![]()
Seamen wielkie podziękowania za zorganizowanie spania , ogniska no i jedzenia z browarkami . Jesteśmy już w domu . Na próbie w piątek już było sporo ludzi . Trudno sobie wyobrazić jaki będzie spęd w sobotę .
Jeszcze raz wielkie podziękowania. |
![]() |
![]() |