![]() |
#61 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Pszczyna
Motocykl: CRF1100L DCT + KTM640 ADV
Przebieg: 30237
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 1 dzień 9 min 18 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Optymista wierzy że świat stoi przed nim otworem. A pesymista wie gdzie ma ten otwór :)
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Żyrardów
Motocykl: Nie mam AT i chyba się nie dorobię.
![]() Online: 1 tydzień 1 dzień 2 godz 3 min 44 s
|
![]()
Ja właśnie poczytałem tutaj trochę o tej navi i ogólnie trochę w innym miejscu i zdecydowałem się na ten egzemplarz, a jeszcze trafiło mi się zamiast za 299zł to za 210zł raz użyta jak zapewniał kolega z forum TA stwierdził że dostał w sierpniu ale nie używa więc jeszcze na praktycznie pełnej gwarancji. Jak odblokowałeś to uderzę na
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
![]() |
![]()
teraz dwa grosze z praktyki.
to co opisałem powyżej dla 60Cx sprawdziłem w praktyce na przestrzeni ponad 400km w tą sobotę. działało pięknie - nawigowanie tylko po śladzie nie jest wielkim problemem i myślę, że spokojnie za drugim razem będzie już jak po maśle. byliśmy z RafemWro w takich super miejscach, że bania mała. wszystko circa 150km od domu. wiadomo, z uwagi na specyfikę Dolnego Śląska /gęsta sieć dróg utwardzonych/ nie jechaliśmy tylko offem, ale drogi asfaltowe, którymi wiodła nasza trasa, były chyba ostatniej kategorii odśnieżania. ogółem zatem - polecam ten sposób wytyczania trasy. dokładność wskazania 60Cx vs. przeklikany ślad z google'a Earth podobnie jak opisanej wyżej wycieczki z dzieckiem do parku była spokojnie do 1-2 m. parę razy musieliśmy wracać ze 100m bo źle zinterpretowałem skręt ale przy odrobinie uwagi i rozwagi nie sposób się zgubić. wszystkie buby z mojej winy a nie z urządzenia. przy okazji się pochwalę, że ze sporym udziałem off'a po 430km mojej XL'a jeszcze sporo brakuje do przełączenia na rezerwę ![]() pozdrawiam serdecznie matjas p.s. zgubiliśmy się w czechach bo... nie wziąłem mapy Czech ze sobą i przejechaliśmy skręt na Stare Misto w kierunku Polski. gupi matjas gupi matjas.... za to najedliśmy się po pachy w knajpie w Jeseniku za 30PLN ode łba /dwudaniowy obiad ilościowo nie do zjedzenia/ ![]()
'Przestań naprawiać kiedy zaczynasz psuć' - Ojciec matjasa Ostatnio edytowane przez matjas : 05.09.2010 o 20:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: WROCŁAW
Motocykl: RD07
![]() Online: 3 tygodni 3 dni 2 godz 10 min 10 s
|
![]()
Oj tak,
Ja się opie..m, a Matjas zaplanoiwał z Panem google cały FUN. Polecamy offy na wzgórzach Strzelińskich.Jednodnowy wypadzik, a akumulatory naładowane aż do Białej R |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
pad jako nawigacja | Andrzej | Hardware | 35 | 18.03.2013 21:38 |
nawigacja tanio | werzaba | Hardware | 120 | 09.09.2011 19:20 |
Nawigacja-gps | myku | Zastosowanie praktyczne | 318 | 10.09.2010 09:55 |
Nawigacja Becker | HRABIA z Krosna | Hardware | 13 | 07.04.2010 08:31 |