![]() |
#21 |
![]() |
![]()
tera to tylko czarna lampa z polisporta na przód i sigma sport zamiast zegarów.
![]() i wyp...ol te opony na śmietnik - niech się kobieta uczy w terenie na oponach, które lepiej będą tam robić. w sumie takich przystojnych brunetek nigdy dość ![]() ![]() matjas
![]() |
#22 |
Road legal
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Stolicstan
Motocykl: AT Rd07 93r mud fighter
Przebieg: kręcony
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 5 godz 56 min 32 s
|
![]()
Kumpel jeździ dobrym mad maxem. Pokażę jak z roboty wrócę.
![]() |
#23 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Kraków
Motocykl: TA 650
Przebieg: mój?TA?
![]() Online: 1 miesiąc 4 tygodni 3 godz 24 min 56 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: Poznań
Motocykl: 690 Enduro
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 1 dzień 1 godz 37 min 37 s
|
![]()
Trampi w całkiem dobrym stanie, a Brunetka jak widzę też
![]() Z Jaro-Ino zreanimowaliśmy trampka z pogiętymi lagami, rozwalonymi zegarami, przyciętymi linkami i kupa innych rzeczy i jakoś chłopak dojechał do domu około 100 km. Inna sprawa, że jak go doprowadził do ładu to znowu rozbił i to mocniej. No gleby ze zniszczeniami się trafiają. Im więcej plastiku tym więcej strat. Także polecam odpowiednią oponę w błoto bo inaczej to szukanie guza. Dużo zdrówka!
![]() |
#25 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: Wrocław
Motocykl: Ryszard Dominator
![]() Online: 1 tydzień 5 dni 11 godz 20 min 39 s
|
![]()
No to zaszalałaś Brunetko! Najważniejsze, oczywiście, że wyszłaś z tego w jednym kawałku i, jak widzę, z uśmiechem na buzi
![]() Opowiedz coś więcej, jak do tego doszło. Co zrobiłaś, albo czego nie zrobiłaś, że straciłaś panowanie nad motocyklem? Jestem ciekawa, bo sama uczę się pokonywać takie terenowe pułapki. Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2010
Miasto: Gorzów
Motocykl: RD 04
![]() Online: 1 tydzień 5 dni 1 godz 1 min 10 s
|
![]()
Widzę Brunetka jesteś cała i zdrowa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 | ||
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Kostrzyn nad Odrą
Motocykl: Afryka RD03
![]() Online: 5 dni 3 godz 28 min 3 s
|
![]() Cytat:
![]() Moto się może kiedyś naprawi, z Diverkiem się śmiejemy że w takim stanie może zostać ![]() ![]() Co do malutkiego dzwoneczka to nie wiem czy on był aż taki mały ... Miałam inne odczucia. Pół zdarzenia nie pamiętam z tego wypadku... Ale musi być dobrze !!! Za kilka dni może przejdzie ból górnej części żeber... Teraz już chyba będę wiedziała jak przejeźdzać leśne kałuże, z koleinami - zejść z motoru i przepchać.... ![]() Dobrze że to tak się skończyło , bo była by głupia sytuacja jak u Ś.p Iziego... Głupia sytuacja a może odebrać życie... Azja - pytasz się jak to się stało, pamiętam tylko tyle że chciałam przejechać kałuże z błotem,koleiny więc dodałam gazu, i mnie wyrzuciło z koleiny i porwało reszta jest napisana wyżej. Pierwszy popis dał Specnaz - wrócił bez szyby itd ![]() Drugi Yuris ,podobna sytuacja ![]() A ja to chyba pobiłam Wasze rekordy ![]() Teraz dla mnie przydało by się ogmolenie całego motoru na około ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Teraz muszę zatrudnić masażystę do rozmasowania ... ![]() Ostatnio edytowane przez Brunetka : 20.09.2010 o 12:46 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: gdzie?
Motocykl: ?? tak, to niewykluczone ale dokładnie to nie pamiętam
Przebieg: tak
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 dni 6 godz 1 min 21 s
|
![]() Cytat:
Rychłego powrotu do formy Koleżance życzę, bo motocykl do formy wróci bez bólu.
#8 W podpisach nie warto pisać byle czego. Tylko same mądrości. #5 A jak się komu nudzi to niech sobie coś w Świątyni poczyta. Ostatnio edytowane przez AdaM72 : 20.09.2010 o 13:12 Powód: bo se cośtam dopisałem, żeby lepiej było |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
terrorist
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: Warszawa
Motocykl: Honda Transalp XL600V
Przebieg: 66.666
![]() Online: 1 miesiąc 5 dni 5 godz 34 min 26 s
|
![]()
Dobrze, żeś cała, Basiu! Trampowi się za to oberwało, ale od tego on jest. A taki był ładny po liftingu zrobionym przez Diverka.
Cytat:
![]() Zdrówka! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Kostrzyn nad Odrą
Motocykl: Afryka RD03
![]() Online: 5 dni 3 godz 28 min 3 s
|
![]()
humor i moje flaki wracają na swoje miejsce
![]() ![]() z każdą godziną dochodzi ból nowej części ciała... ale ważne że żyję, resztę się wyklepie, mamy na to troszkę czasu do nowego sezonu ![]() Trampek został dobrze zakumuflowany w garażu, żeby moi rodzice nie zobaczyli bo by mnie i Przemka zabili na miejscu !!! Oprócz Was nikt nie wie, więc ciiii ![]() Teraz na zloty będę jeździć hulajnogą ![]() Jutro jedziemy z Diverkiem na grzybo-trampkowebranie, musimy pozbierać resztę elementów z tramka. Poprzyczepiamy opaskami, troszkę się poskleja i będzie git ![]() Co do lęku przed jazdą to nie wiem... Ale napewno będzie głebokie przemyślenie jak będę miała przejechać przez kałużę ... Ostatnio edytowane przez Brunetka : 20.09.2010 o 14:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Leo Vince z Trampka do BMW | anax | Wszystko dla Afryki | 23 | 21.12.2011 15:45 |