|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
28.09.2010, 11:33 | #21 |
DZIDA!!!
Miasto: w sumie to już Wrocław
Motocykl: Tasmania Twin
Online: 3 tygodni 1 dzień 23 godz 15 min 25 s
|
Otóż to. Babka sprzedaje to gdzieś pod Gliwicami. Jest przemiła i ma gigantyczne zasoby Jej mąż ma serwis i motóry sprzedaje. Troche nie na temat, ale polecam.
http://www.webbikeworld.com/r2/rev-i...t-dakar-pants/ Ja mam taki zestawik, tylko, że zamiast pomarańczowego jest niebieski. Jak dla mnie git. Powodzenia i szerokości |
28.09.2010, 13:53 | #22 |
A zadowoleni jesteście z kurtek? W sumie jak za 1/2 czy 1/3 ceny to podejrzewam że tak..?
28.09.2010, 17:17 | #23 |
DZIDA!!!
Miasto: w sumie to już Wrocław
Motocykl: Tasmania Twin
Online: 3 tygodni 1 dzień 23 godz 15 min 25 s
|
Ja jestem zadowolony. Ale nie przetestowałem jej z podpinkami więc to jest temat nie dla mnie. Deny chwalił sobie ją za to bardzo. Jedyny minus to to, że białe się masakrycznie brudzi. Ale ja nie jestem modelem z wystawy
Szerokości |
29.09.2010, 03:41 | #24 |
Miasto: Galway
Motocykl: RD07a
Online: 2 miesiące 1 tydzień 2 dni 2 min 32 s
|
Parę miechów również zakupiłem Cayenne Pro od p. Beaty.
Lekko używana, właściwie tylko lekkie zmechacenia rękawów. Używana w Irlandii jeszcze nie przemokła. Wentylacja super. Polecam http://www.youtube.com/user/RevZilla.../2/3kSbBuJc518 Protektory rzeczywiście pod wpływem ciepła dopasowują się do ciała i kurtka jest mega wygodna. Jedyny minus, jaki narazie zauważyłem to (jak napisał również Południowiec) jasny kolor się brudzi. Moja jest zielono/biała. A czy takie wielkie zapasy ma to nie wiem, bo przy zamówieniu kurtki prosiłem o telefon gdyby pojawiły się spodnie do kompletu i jak narazie cisza. Jak masz jakieś pytania to pisz. |
|
|