|
Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki Montaż i demontaż elementów jak: panele boczne, czacha, owiewki, szyby, kanapy, deflektory, lusterka, osłony goleni, błotniki, naklejki, zegary i linki– tylko oryginalne rozwiązania! |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
19.12.2010, 09:26 | #21 |
Miasto: sosnowiec
Motocykl: exc 530,gs500
Online: 1 tydzień 2 dni 13 godz 8 min 42 s
|
Ja zgrzewarke kupowałem u ATASZKA polecam dobry sprzęt i pomoc bezproblemowa
|
23.12.2010, 10:55 | #22 |
Miasto: Podkarpacie
Motocykl: raczej juz nie bede mial
Online: 4 tygodni 7 godz 1 min 39 s
|
Ja używam spawarki od Ataszka już 3 lata i mogę polecić w 100%. Jak do tej pory pracuje bez zastrzezeń. Firma daje dobry support i można u nich wszystko co potrzebne do spawania zakupić. Polecam dokupienie mini szlifierki na wzór Dremel z wałkiem skrętnym. Dałem za taki wynalazek z regulacją obrotów (ważne przy plastiku bo duże obroty topią go) 70zl w walizeczce z kpl końcówek. Bardzo dobrze radzi sobie z przygotowaniem plastiku przed spawaniem (frez + otworek na końcu pęknięcia) oraz idealna do szybkiego wykończenia spawanej powierzchni już po. Używam takich małych rolek na papier ścierny do osunięcia nadmiaru tworzywa i wygładzenia powierzchni. Małymi końcówkami można dotrzeć w każdy zakamarek i wszystko tak wykończyć ze po malowaniu nawet nie widać ze było naprawiane. Jeżeli element jest powyginany warto przed spawaniem go podgrzać opalarką i wszystko wstępnie wyprostować i dopasować. Spawarka niestety ma za małą wydajność powietrza żeby podgrzać większą powierzchnie do prostowania.
|
|
|