![]() |
#1 |
Motocykl: RD03
![]() Online: 1 dzień 12 godz 28 min 34 s
|
![]()
Witajcie
Jestem trochę świeży na forum więc wybaczcie jeśli robię coś nie tak ![]() Po ostatnim naszym wyjeździe wpadło kilka fajnych fotek. Zobaczcie sami, trochę szutrów, trochę błotka, trochę wody i takie tam> Na początek mały szuterek ubitą drogą przez okoliczne pola dość przyjemna trasa, dobra rozgrzewka na początek ![]() ![]() ![]() Dalej kawałek asfaltu, dziurawego bo dziurawego ale asfalt. Dopiero później to na co czekaliśmy ![]() ![]() ![]() ![]() Zgubiliśmy drogę ? Chyba nie... ![]() ![]() ![]() Dałem radę dopiero z pomocą ![]() ![]() dominator jako najlżejszy dawał radę bez problemu ![]() Arfi też się zakopała ![]() Mały odpoczynek i dodom ![]() ![]() W sumie bardzo fajny kawałek, nie był jakoś specjalnie długi ale trzeba było dać coś z siebie żeby przejechać dalej. Nasze sprzęty okazały się trochę za ciężkie ale z pomocą reszty załogi daliśmy radę. Generalnie droga prowadzi przez lasek w okolicach łańcuta, dopiero zaczynamy penetrować nasze okolice, o innych szlakach enduro napiszę na pewno szerokości Ostatnio edytowane przez korba : 23.04.2011 o 14:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
wondering soul
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: KTM 690 enduro, Sherco 300i
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 23 godz 11 min 8 s
|
![]()
I jak - udało się jakieś nowe szlaki enduro pokonać?
Pisz, pisz i zdjęcia wrzucaj.
![]() |
#3 |
Motocykl: RD03
![]() Online: 1 dzień 12 godz 28 min 34 s
|
![]()
Jak na tą chwilę będzie mała przerwa. Moja tenerka podda się dużemu przeglądowi tak więc na chwilę odpadnę.
Jeśli chodzi o legal wyjazdu to oczywiście 1000% legalna impreza ![]() ![]() Następny większy wypad to na pewno szuter party więc tam się zobaczymy. Małe eweny już niedługo a na pewno dodam fotki. Dosłownie przed chwilą przyjechałem z soliny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Kraków/Brzozów/Gdańsk/Zabrze
Motocykl: RD07a/1190r
![]() Online: 11 miesiące 6 dni 20 godz 51 min 26 s
|
![]()
Dyskusja o legalności jazdy po lesie przeniesiona tutaj:
http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=9493 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
niezbędnik, małe zbiorcze | bliźniak | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 18 | 17.06.2011 11:50 |
Laga- małe wyszczerbienie | qkasurf | Rama, zawieszenia, napęd | 11 | 15.09.2009 14:41 |