![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#22 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Z.Góra
Motocykl: BMW F700GS, DR 350
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 1 dzień 19 godz 14 min 3 s
|
![]()
Co prawda tylko kilka godzin, ale i tak było miło spotkać znajomych i tych, których znało się tylko ze zdjęć rentgenowskich
![]() Mam nadzieję, że dowiezionych trunków starczyło ![]() Pozdrowienia od jedynego BMW na zlocie ![]()
![]() |
#23 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Nowa Sól
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 19 godz 4 min 48 s
|
![]()
Dziękujemy Jagna za odwiedziny!
Szkoda, że tak krótko mogliśmy porozmawiać, ale byłem nakręcony jak zegarek ![]() Było naprawdę fajnie, ludzie cudowni!!! Zapraszam za rok, ale koniecznie na dłużej!!! Zapraszam jeszcze raz na naszą stronę gdzie umieszczamy zdjęcia i filmy ze Zlotu: www.motozwierzyniec.pl
![]() |
#25 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa/Natolin
Motocykl: nie mam już AT
Przebieg: 99999
![]() Online: 1 miesiąc 5 dni 20 godz 53 min 17 s
|
![]()
My też się meldujemy, dojechaliśmy dzisiaj, odwiedziliśmy jeszcze nasz piękny i zimny Bałtyk.
![]()
![]() |
#27 |
![]() |
![]()
Mamy blachy z III zlotu w Zwierzyńcu.
![]() Zostało ich niewiele, więc jeśli ktoś chciałby nabyć sobie pamiątkę, bo podczas zlotu "zapomniał" to wpisujcie się w temacie lub najlepiej na naszym forum www.motozwierzyniec.pl cena 12 zł |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]()
Mam również trochę fotek, jeżeli chcecie na swoją stronę to gdzie mam je wysłać?
![]() |
#29 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
|
![]()
Fotki podesłałem
![]() Kilka zajawek z mojego aparatu: Jako że w piątek z Kłodzka jechaliśmy 6h w deszczu postanowiliśmy na noc zatrzymać się 20Km od Zwierzyńca w zajeździe aby się trochę ogrzać i wysuszyć. Tam dołączył do nas Karlos i się zaczęła rozgrzewka przy butelce Paszporta i browarkach. ![]() ![]() Jak widać powyżej długa trasa potrafi zmęczyć ![]() Następnego dnia już w pięknym słońcu ruszamy na Zwierzyniec, 20 Km to jak wyjazd po bułki: ![]() Rozpakowywanie: ![]() Pierwszy browar na milicyjnej furce: ![]() Kilka zajawek Afrykańsko Transalpowych: ![]() ![]() ![]() ![]() Kolejna butelka Paszporta w obrotach, zapijana piwami smakuje wybornie: ![]() WTA- Warszawska Trzoda Afrykańska: ![]() Podziękowania ode mnie i Karlosa dla sponsorów nagrody jaką otrzymaliśmy (za najdłuższą trasę). Nagrodą było: 500 zł do wykorzystania w jednym ze sklepów motocyklowych. Roczna prenumerata motocykla. Koszulka zlotowa. Spray do łańcucha.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
IZI Zlot V 2011 | sambor1965 | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 58 | 22.12.2010 19:43 |