![]() |
![]()
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#31 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Piaseczno
Motocykl: XTZ 750 ST 92 - z kratą, odliczam cały VAT :)
Przebieg: 65 000
![]() Online: 1 tydzień 1 dzień 10 godz 31 min 34 s
|
![]()
stara niepisana zasada bunkrowców jest taka, że nie podaje się otwartych wejść na forum publicznym
jak ktoś chce - zawsze się dowie na PRV lub znajdzie sam przy okazji napiszcie ile się pozmieniało przez tę "Naturę 2000", bo w zeszłym roku straszyli mocno |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Gość
Online: 0
|
![]() Cytat:
![]() W 2009 był piękny tak jak reszta Paklicy, a w maju 2010 wyglądał jak zamulony przekop ![]() Na szczęscie jaz forteczny 712 stoi sobie spokojnie dalej i dalej mieszka w nim sporo sieciarzy jaskiniowych, więc jakby ktoś tam się zabłakał to lepiej niech uważa gdzie łapy opiera, bo ten pajączek potrafi upieprzyć mniej więcej jak zdrowy szerszeń ![]() Co do MRU to zycia za mało żeby we wszystkie dziury zajrzeć... Kamilltee - orientujesz sie czy do PzW 708 da się podejść od strony jeziora? Zabagnione ma przedople, ale moze jest jakas ściezka? Wolę zwiedzać od wody - zupełnie inna perspektywa ![]() Zdrowia ![]() |
|
![]() |
![]() |
#33 |
|
![]()
poszperałem na http://www.fortress.hg.pl/pliki_htm/news/news_03_10.htm
nic nie znalazłem o Natura 2000, oprócz tego że ma być kolejna "wojna kratowa" - apropos wojny kratowej - kraty na A61 wywalali różnie, najbardziej "legalnie" ciągnikiem rolniczym... ![]() -> no i zalinkowaem sobie w Ulubionych całe MRU na GoogleMaps ![]() JAK POMYŚLE O STARYCH FUNZUINACH i i xerowanych mapkach, odrysowywanych ręcznie itd w latach 90'tych ... a tu normalnie wszystko na zdjęciach satelitarnych z opisem.... rewelka Korner ![]() 708 - mnie tam strasznie pokrzywy i komary kiedys zmasakrowały ![]() Co do zabagnienia - wiesz od 3 lata mamy bardzo wysoki poziom wód, więc wszystko się mogło zmienić. Koniecznie opisz opisz trase kajakiem! W pobliżu na torach jest zachowana zapora kolejowa (to ciekawe bardziej dla maniaków ![]() a wogóle na skróty do esencji o MRU na stronie fortress http://www.fortress.hg.pl/owb/mapa_central1.htm i taaaki deserek dla koneserów : http://klub.chip.pl/twarogal/sergius...Strumykiem.pdf Ostatnio edytowane przez kamilltee : 09.06.2011 o 17:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Miasto: Zielona Góra
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 13 godz 6 min 19 s
|
![]()
Widzę że wiesz co smaczne i dobre opowiadania Pana Sergiusza mnie bardzo wciągają czytałem już je nie raz. Gość moim zdaniem ma talent do pisania..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 13 godz 6 min 19 s
|
![]()
Niestety zainteresowanych muszę przeprosić i trzeba przełożyć wjazd z powodu małego defektu maszyny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
|
![]()
zrob pod koniec wrzesnia to pojade
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2009
Miasto: Strzelin
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 11 godz 23 min 36 s
|
![]()
Kilka osób z Wrocka leci na ten weekend zrobić mały rekonesans M.R.U
Jeśli jest ktoś zainteresowany to śmiało . "P" : namiot / ognisko / zwiedzanie |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Motocykl: 950 SE
![]() Online: 3 tygodni 4 dni 9 godz 36 min 30 s
|
![]()
Dołączyłbym się z Zielonej. Sławek napisz kiedy i którędy lecicie lub gdzie się rozbijecie na noc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2009
Miasto: Bytom
Motocykl: 2x XTZ 750, 1x XTZ 660.
![]() Online: 1 tydzień 4 dni 3 godz 8 min 33 s
|
![]()
Więcej info poproszę. Trasa, co do obadania i czy z kobitą na pace na szosowych butach dałbym radę. Może wycieczka do Berlina by też była? Blisko jest
![]() Ostatnio edytowane przez Bartas : 10.08.2011 o 12:20 |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2009
Miasto: Strzelin
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 11 godz 23 min 36 s
|
![]()
możesz lecieć z kobiętą - nie jedziemy walczyć
Wyjazd planujemy: jeśli będzie znośnie w piątek po 16:00 z Wrocka . Jęśli pogoda będzie fatalna , lecimy w sobotę z rańca . Jedziemy dla przyjemności ![]() Co do miejsca biwaku to zależy kiedy wylecimy , a propozycje i wszelkia pomoc mile widziana . |
![]() |
![]() |