![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Warszawa
Motocykl: LC4
Przebieg: ...
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 5 dni 20 godz 4 min 21 s
|
![]()
Dowody tymczasowe są wydawane z różnych powodów, dlatego jak pisałem wcześniej. ważne jest to dlaczego masz próbny.
Jeśli jest to tylko rejestracja pojazdu to możesz śmiało jeździć, oczywiście jeśli jest ważny. Jeśli jest to dowód wydany na przykład po to by dojechać na przegląd techniczny, to nie. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 2 dni 7 godz 30 min 48 s
|
![]()
Można. Na pewno. Sprawdzałem wiele razy.
![]() |
#13 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Kraków
Motocykl: RD07a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 14 godz 28 min 34 s
|
![]()
no to wpytę, laska dzis w wydziale ewidencji pojazdow powiedziala, ze formalnie, jest wazny tylko na terytorium Polski... ale nie slyszala zeby kogos cofneli... zwlaszcza z enie ma granic w Unii....
Ale, nic to, jadę, gdyz za bardzo się chcę przejechać. dzieki
pozdrawiam, podos AT2003, RD07A ------------------ Moje dogmaty 0. O chorobach Afryki: (klik) 1. O Mikuni: Wywal to. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. 6. Lista im. podoska Załącznik 10655 7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem. 8. O KN: Wywal to. 9. O nowej Afripedii: (klik) |
![]() |
![]() |