![]() |
![]()
|
Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Kraków
Motocykl: RD07a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 14 godz 28 min 34 s
|
![]()
Byla taka stronka z ruskimi sztabowkami - starymi ale dokladnymi. Dodatkow byl plik konfiguracyjny do OZI. Jeszcze niedawno zgrywalem dowolne mapy. Dzis wchodze a tu serwis komercyjny - mapsety od 4$...
Ktos ma inne dojscie ?
pozdrawiam, podos AT2003, RD07A ------------------ Moje dogmaty 0. O chorobach Afryki: (klik) 1. O Mikuni: Wywal to. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. 6. Lista im. podoska Załącznik 10655 7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem. 8. O KN: Wywal to. 9. O nowej Afripedii: (klik) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Łowcy z Łopola
![]() |
![]()
http://maps.vlasenko.net/soviet-mili...p/map200k.html
Z wykopu ![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
pozdrawiam, podos AT2003, RD07A ------------------ Moje dogmaty 0. O chorobach Afryki: (klik) 1. O Mikuni: Wywal to. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. 6. Lista im. podoska Załącznik 10655 7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem. 8. O KN: Wywal to. 9. O nowej Afripedii: (klik) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Motocykl: RD03
![]() Online: 1 tydzień 6 dni 3 godz 21 min 39 s
|
![]()
NO niestety Podos - też potrzebowałem. Muszę ściągnąć prawie całą afrykę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
O PODOSIE Wielki - tego mi trzeba było
A już miałem płacić |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
nie było łatwo.
Znalazlem dopiero wpisując numer konkretnej mapy odczytany z mapstora. Sadze ze ten portal tez wkrotce zniknie wykupiony przez giganta...
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
dlatego ciągnę ile się da
![]() |
![]() |