![]() |
![]()
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() |
![]()
Jak to pięknie opisał Danek z Transalp'a
Cześć! Witam wszystkich po wspaniałym Zlocie w Wilczynie! Zawsze miło się z Wami spotkać. Kto nie był - niech żałuje. Dla mnie jest to wzór godny naśladowania. A pomysł na rajd na pewno przeniesiemy na nasz lubuski grunt! Chłopaki na Zlocie zrobili nam dobrą reklamę. Jeszcze raz dzięki! ![]() ![]() Mimo to jeszcze raz wszystkich gorąco zapraszam na Zlot do Zwierzyńca! Dla tych którzy nas jeszcze nie znają, przygotowałem krótki przegląd naszych imprez! ZAPRASZAM!!! Nasza nieformalna grupa powstała w 2009 roku podczas pierwszego ogniska (zlotu) motocyklowego zorganizowanego dla znajomych z Klubu Transalpa i motocyklistów z okolic Nowej Soli. Wszyscy zmieściliśmy się przy jednym ognisku, a rozmowy toczyły się do późnych godzin nocnych. Rano zjedliśmy pyszne pączki z cukierni Kristofa - które stały się znakiem rozpoznawczym naszych Zlotów - i udaliśmy się na wycieczkę do fabryki DAG ukrytej w lasach w okolicach Nowogrodu Bobrzańskiego. Nastąpiło tam pamiętne spotkanie ze strażnikiem leśnym. ![]() ![]() Następny Zlot, który zorganizowaliśmy przy współpracy nowosolskiego klubu West Burnig Bikers, był zdecydowanie większy. Po raz pierwszy zagrały dla nas zespoły Ten Rupees i Qla z Nowej Soli. Po raz pierwszy odbyła się również parada motocykli do pobliskiej wsi - Siedlisko. Były konkursy i wycieczka. Hitem stały się pieczony dzik i kociołek Koki! Wyszło na to, że tą imprezę musimy kontynuować! ![]() ![]() III Zlot w 2011 roku - jak łatwo się domyśleć - był jeszcze większy. Przygotowania do niego upłynęły nam - strumieniami deszczu ![]() ![]() ![]() "Wakacje z duchami", a raczej Zlot Podróżników Motocyklowych, to impreza zamknięta dla Klubów Transalp i Africa Twin. Spotkanie odbyło się na zamku w Siedlisku. Gościnnie odwiedził nas klub MC 96 i znajomi motocykliści. Impreza była MEGA UDANA! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
![]() |
![]()
Zapraszam wszystkich chętnych do zapisywania się na listę uczestników.
Cena Zlotu, to przypominam jedyne - 60 zł. W tej cenie pełne wyżywienie od piątku do niedzieli, udział w konkursach z nagrodami, i porządna koszulka Zlotowa!!! Wpłat można dokonywać na konto nr: 92 1140 2004 0000 3702 4013 7966 (nazwa Daniel Kołtun, w tytule IV Zlot w Zwierzyńcu i swój NICK) 1. Diverek i Brunetka 2. mad.dog 3. Grucha 4.
![]() |
#13 |
Miasto: Mokra
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 10 godz 36 min 53 s
|
![]()
to i ja się wybiore o ile się nie wywale bo świerzak jestem
![]() |
#14 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Zambrów
Motocykl: CRF1000L
Przebieg: 64321
![]() Online: 1 miesiąc 5 dni 9 godz 15 min 6 s
|
![]()
1. Diverek i Brunetka
2. mad.dog 3. Grucha 4. Jacek_Skocz 5. Neno Ode mnie wpłata "na bramie" bo niestety do ostatnich dni mój przyjazd będzie wisiał na włosku. Mam nadzieję, że to nie problem.
![]() |
#15 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Gorzów Wlkp.
Motocykl: RD 04...czy to jest przyjaźń, czy kochanie?
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 6 godz 57 min 42 s
|
![]()
1. Diverek i Brunetka
2. mad.dog 3. Grucha 4. Jacek_Skocz 5. Neno 6. Arturro007 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
![]() |
![]() Cytat:
Czekamy zatem!!!
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Nowa Sól
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 19 godz 4 min 48 s
|
![]()
Cześć!
Aktualizuję listę: 1. Diverek i Brunetka 2. mad.dog 3. Grucha 4. Jacek_Skocz 5. Arturro007 Niestety Neno odpada - siła wyższa - pewnie spotkamy się na Zlocie Podróżników Motocyklowych - naszej jesiennej imprezie na zamku w Siedlisku! ![]() A wszystkich jeszcze niezdecydowanych na przyjazd do Zwierzyńca, postaram się zachęcić fragmentem utworu jednego z zespołów, które zagrają na naszej leśnej polanie. Przyjeżdżajcie! - a na pewno nie będziecie żałować. Przyroda, dobra muzyka, świetne żarcie, trasa off, dużo motocykli typu "enduro turystyczne" ![]() Zapraszam!
![]() |
#18 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2012
Miasto: gubin
Motocykl: RD04
Przebieg: 70000
![]() Online: 2 tygodni 5 dni 11 godz 51 min 5 s
|
![]()
ja też się pisze,postaram namówić jeszcze dwóch kolesi na enduro wpłacam kaskę
do zobaczyska Ostatnio edytowane przez ramoneza : 07.07.2012 o 22:53 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2012
Miasto: gubin
Motocykl: RD04
Przebieg: 70000
![]() Online: 2 tygodni 5 dni 11 godz 51 min 5 s
|
![]()
1. Diverek i Brunetka
2. mad.dog 3. Grucha 4. Jacek_Skocz 5. Arturro007 6. Ramoneza |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Unus pro omnibus, et omnes pro uno.
![]() Zarejestrowany: Oct 2011
Miasto: Tychy
Motocykl: 990 R, 520 EXC
Przebieg: w km ;)
![]() Online: 1 miesiąc 21 godz 23 min 16 s
|
![]()
Witojcie.
nie wiem, jak to powiedzieć, ale nałożyły mi się dwie imprezy w jednym terminie. Spotkanie z Wami i kameralny wypad na dzikach w Bieszczady. No i tu jest dylemat, czy z wieloma czarnuchami czy w trzech w dzikie tereny. Na razie wygrywają Bieszczady, ale jeden z trzech załatwił sobie kolano i .... całe życie to kwestia wyboru. Może ktoś zna jakąś niebolesną metodę na klonowanie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
V Zlot Motocyklowy w Zwierzyńcu - 19-21 lipca 2013 r.! | danek | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 42 | 29.07.2013 22:00 |
16. Mazurski Zlot Motocyklowy- Ełk 2012 29.06-01.07.2012 | SzymonBBI | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 26 | 09.07.2012 22:19 |
I Kaszubski Zlot Motocyklowy - 14.08.09r. | Ciapek | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 4 | 17.08.2009 14:13 |
IX Ogólnopolski Zlot Motocyklowy | JuIo | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 4 | 28.07.2009 00:13 |