![]() |
#11 |
![]() |
![]()
Jak zwykle ostatnimi czasy powiem: wisisz mi browara
![]() ![]()
![]() |
#12 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 17 godz 42 min 17 s
|
![]()
Moze byc w przyszlym tyg.?Tak od wtorku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Afryka zawsze w sercu i na tatuażu :)
![]() Zarejestrowany: Nov 2008
Miasto: Bytom
Motocykl: BMW F800GS
Przebieg: 29167 M
![]() Online: 3 tygodni 4 dni 12 godz 43 min 27 s
|
![]()
60 cx ma slot na karte pamieci?/albo wbudowana pamiec?
![]() |
#14 |
![]() |
![]()
ma slot na micro SD. slot ów, jak cała reszta, jest wodoszczelny więc, żeby wymienić kartę trza otworzyć klapkę i wybebeszyć bakterie. operacja zajmuje około 30sek, ale piszę dla porządku.
ja mam Polskę topo na 4GB karcie - miejsca na inne cuda zostało w pip. na drugiej karcie mam Europę. jak do tej pory wymieniałem karty tylko ze dwa razy bo rzadko jeżdżę za granicę na moto niestety. w aucie mamy inne navi /musiałem kupić w końcu takie co 'gada' i działa jak smyrofon/. w sumie to sam nie wiem czemu nie mam tego wszystkiego na jednej karcie ale ponoć coś mogłoby sie zamulać. co do tego nie mam pewności więc tylko powtarzam niesprawdzone informacje. .
'Przestań naprawiać kiedy zaczynasz psuć' - Ojciec matjasa Ostatnio edytowane przez matjas : 06.02.2013 o 21:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
droga jest celem
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Wrocław
Motocykl: RD07, LC8
Przebieg: X70.000
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 1 dzień 18 godz 34 min 0
|
![]() Cytat:
Po za tym na moto polecam GPSMAP 62 (BEZ LITEREK!!) - miałem, zamieniłem na tego 'lepszego' i teraz prawdziwą wysokość widzę tylko jak stoję w miejscu :/ . Do puchy (szczególnie na zachód) lecę Tomtom'a - im tańszy, tym dłużej bateria trzyma ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
![]() |
![]()
prawdą jest co pisze Bliźni = na asfalty są lepsze i tańsze GPSy od 60tki, która nie ma choćby asystenta pasa na wielopaśnych jezdniach...
ale IMO żaden nie jest w stanie jej dorównać uniwersalnością. ja swojej nie zamienię na nic innego. matjas
![]() |
#17 | |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Miasto: Jeleśnia - Żywiec
Motocykl: CZ 350/XL 600
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 9 godz 54 min 27 s
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Jak kółka to tylko dwa , a jak chcesz cztery - kup dwa motory :-)
![]() Zarejestrowany: May 2012
Miasto: Lancaster UK
Motocykl: 2x RD07A CRF1100 Adventure Sport
Przebieg: 90 tys
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 1 dzień 18 godz 55 min 23 s
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2012
Miasto: Wrocław
Motocykl: KTM 640 Adv/Honda Transalp 650
![]() Online: 1 tydzień 23 godz 41 min 2 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Kraków
Motocykl: RD07a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 14 godz 28 min 34 s
|
![]()
Myku, nie dziaduj jak koledzy na wschód od Ciebie, pospolici zjadacze sledzi
![]() Stać Cie, kup sobie 62s. Idz za postepem czasu... a. szybciej chodzi b. mozesz miec na jednej karcie sd 10 roznych map, i nie musza sie nazywac gpsupp.img c. mozesz wgrywac mapy rastrowe (scany papierow lub google maps) d. mozesz wgrywac tracki o nieograniczoenj ilosci punktów pozostale funkcje takie jak w 60, kompas 3d bardzo przydatne na pieszych wycieczkach czy powolnej jezdzie np wyjazd z parkingu i nie wiadomo w ktora strone skrecic np. Slabsza bateria, ale jest batery sejwer - gasnie ekran i budzi sie tylko jak nacisniesz albo wskazowka nawigacyjna sie pokazuje. rowerowy uchwyt jest za 40pln. RAM mount tez - ale nie bardzo polecam.
pozdrawiam, podos AT2003, RD07A ------------------ Moje dogmaty 0. O chorobach Afryki: (klik) 1. O Mikuni: Wywal to. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. 6. Lista im. podoska Załącznik 10655 7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem. 8. O KN: Wywal to. 9. O nowej Afripedii: (klik) |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
kupić, nie kupić - oto jest pytanie? | norweg | Hamulce, kola, opony | 31 | 24.05.2013 20:00 |
Chciałbym poznać... | Klepo | Umawianie i propozycje wyjazdów | 9 | 18.08.2011 01:28 |
czy kupić taki regler...??? | MuSStaFFa | Układ elektryczny i zapłonowy | 22 | 02.04.2011 21:17 |