![]() |
|
Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki Montaż i demontaż elementów jak: panele boczne, czacha, owiewki, szyby, kanapy, deflektory, lusterka, osłony goleni, błotniki, naklejki, zegary i linki– tylko oryginalne rozwiązania! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Szczecin
Motocykl: RD07a
Przebieg: 100.000
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 dni 2 godz 20 min 40 s
|
![]()
Witam.
Mam prośbę o zrobienie zdjęć przebiegu linki sprzęgła. Głównie okolice chłodnicy i kolektora wydechowego. Za dużo czasu minęło od rozmontowania afryki i teraz jakoś mi nie pasuje (za blisko wydechu idzie przez uchwyt. Off top: Prawie gotowa: https://picasaweb.google.com/zawisza...kaRegenaracjon dzięki |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Fajna - odważna koncepcja
![]() Jaki to świat jest niesprawiedliwy!!! Jak ja swoją składałem to takiego ładnego pomocnika nie miałem ![]() Jeśli dalej nie dasz rady to zrobie fotki, ale to tylko wyjątkowo dla tego pomocnika ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Zarejestrowany: Feb 2012
Miasto: Nowy Wiśnicz
Przebieg: 30320
![]() Online: 1 dzień 23 godz 58 min 17 s
|
![]() Cytat:
![]() PZDR |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Mizerna Kruszynka
Miasto: Lusk
Przebieg: 110 tys
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 12 godz 24 min 19 s
|
![]()
Tu masz.
https://plus.google.com/photos/10689...345?banner=pwa Jak to nie wystarczy, to do mechanika. A z flaszką i całusami od Pań, do Tymona. On strasznie ostatnio samotny.
-Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE. Ostatnio edytowane przez hero : 14.04.2012 o 09:08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Zarejestrowany: Feb 2012
Miasto: Nowy Wiśnicz
Przebieg: 30320
![]() Online: 1 dzień 23 godz 58 min 17 s
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Miasto: Warszawa
Motocykl: XR250R
Przebieg: ły
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 miesiące 2 tygodni 1 dzień 10 godz 54 min 55 s
|
![]()
W RD03 linka poprowadzona jest w ten sam sposób?
A może ma ktoś ogólne foty po zdjęciu baku? Ciekawy jestem ułożenia kilku innych elementów. Np linki ssania, gazu itp. Ostatnio edytowane przez Poncki : 29.03.2013 o 00:12 |
![]() |
![]() |